Snapchat omogućio dijeljenje sadržaja i na drugim društvenim mrežama - Vijesti.me
USKORO ZA KORISNIKE ŠIROM SVIJETA

Snapchat omogućio dijeljenje sadržaja i na drugim društvenim mrežama

Ovo bez sumnje, kako smatraju stručnjaci, predstavlja potez da se korisnici zainteresuju za nastavak korištenja Snapchata, kao i pokušaj sprječavanja prelaska na Instagram i druge društvene mreže

Snapchat, Instagram
Snapchat, Instagram (Foto: Privatna arhiva)

Iz kompanije Snap su najavili da će Snapchat korisnici uskoro biti u mogućnosti da svoje objave dijele i na drugim društvenim mrežama.

Ovo bez sumnje, kako smatraju stručnjaci, predstavlja potez da se korisnici zainteresuju za nastavak korištenja Snapchata, kao i pokušaj sprječavanja prelaska na Instagram i druge društvene mreže.

Snapchat sada korisnicima omogućava da svoje priče dijele na Twitteru i Facebooku, ukoliko imaju povezane naloge sa tim servisima, piše Klix.ba.

Alternativno, korisnici će moći slati i linkove, putem e-maila ili tekstualnih poruka, korisnicima koji se ne nalaze ni na jednoj od ovih platformi, a linkove će moći otvarati u svojim web pretraživačima.

Snapchat dijeljenje sadržaja na drugim društvenim mrežema kreće uskoro, a svim korisnicima u svijetu će biti dostupno tokom narednih nedjelja, prenosi CNBC.


Najčitanije iz sekcije Vijesti