Jesu li ovo hoteli budućnosti?

Koncept “Autonomous Travel Suite” kombinuje udobnost hotelskih apartmana sa autonomnom vožnjom, a kreatori ga opisuju kao "luksuzni Uber" u okviru kojeg korisnici mogu da rade ili spavaju tokom putovanja
2356 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.01.2019. 20:14h

Oni koji često putuju provedu mnogo vremena u različitim prevoznim sredstvima, te zarobljeni u saobraćaju izgube mnogo dragocjenog vremena.

Kako PC Press prenosi pisanje Futurism-a, dizajn studio Aprilli ponudio je koncept koji bi to mogao da promijeni, te da izgubljene sate pretvori u vrijeme za rad ili odmor.

Naime, radi se o konceptu “Autonomous Travel Suite” koji kombinuje udobnost hotelskih apartmana sa autonomnom vožnjom, te ga kreatori opisuju kao "luksuzni Uber" u okviru kojeg korisnici mogu da rade ili spavaju tokom putovanja. Autonomne kapsule za vožnju sadrže sve što je neophodno za svakodnevne aktivnosti – spavanje, rad, ishranu, te ličnu higijenu, čime eliminišu potrebu za hotelskim sobama.

Tako Aprilli koncept predstavlja ambicioznu ideju koja bi mogla da dovede do evolucije putovanja, te sate provedene na putu transformiše u udobne i efikasne trenutke u okviru kojih se čuva dragocjeno vrijeme.

Bonus video: