Satovi za djecu po promotivnim cijenama

Satovi su dostupni uz postpejd tarifni paket ,,Smartić”, koji donosi neograničene minute u Telenor mreži, 50 minuta prema drugim mrežama i 500 MB interneta
5431 pregleda 0 komentar(a)
Uređaji su namijenjeni djeci uzrasta od tri do deset godina i njihovim roditeljima
Uređaji su namijenjeni djeci uzrasta od tri do deset godina i njihovim roditeljima

Telenorovi korisnici od sada mogu, po promotivnim cijenama i na rate, kupiti satove za djecu koji roditeljima omogućavaju da komuniciraju i prate lokaciju svog djeteta uz pomoć mobilne aplikacije.

Uređaji su namijenjeni djeci uzrasta od tri do deset godina i njihovim roditeljima, a mogu se kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate. Mjesečna pretplata iznosi 2,49 eura, na koju se dodaje odgovarajući iznos rate za kupovinu sata. Rata za uređaj Myki Touch, uz ugovor na 24 mjeseca, iznosi dva eura, dok za kupovinu na 12 mjeseci rata iznosi četiri eura.

Telenor je obogatio ponudu pametnih satova, pa je od sada korisnisima na raspolaganju i Myki Junior model, za koji rata iznosi četiri eura na 24 mjeseca, odnosno osam eura uz ugovor na 12 mjeseci. Osim poziva i poruka, sat ima i brojne druge funkcionalnosti, među kojima je i igranje zabavnih i edukativnih igrica.

Satovi su dostupni uz postpejd tarifni paket ,,Smartić”, koji donosi neograničene minute u Telenor mreži, 50 minuta prema drugim mrežama i 500 MB interneta.

Pametni satovi u velikoj mjeri doprinose povećanju nivoa bezbjednosti i digitalne komunikacije sa djecom. Uz GPS prijemnik, roditelji putem aplikacije primaju informaciju o mjestu na kom se nalazi dijete, u svakom trenutku. Sat može da šalje i prima pozive i poruke isključivo od brojeva koje su roditelji unijeli putem aplikacije.

Mogućnost kupovine pametnih satova po promotivnim cijenama važi do 1. oktobra. Više informacija dostupno je na sajtu www.telenor.me.