Telekom otključava sve Extra TV pakete

Mjesec i po uživanja u najnovijim serijama i sportskom, filmskom muzičkom sadržaju
10268 pregleda 0 komentar(a)
Telekom
Telekom

Telekom je za sve Extra TV korisnike pripremio ljetnje iznenađenje. Od danas do 20. avgusta korisnicima će biti otključani svi kanali iz dodatnih paketa na koje nisu pretplaćeni, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport, Pink i Cinestar TV Premiere pakete. Istovremeno, korisnicima Mini paketa će pored dodatnih, biti dostupni i kanali iz Start paketa.

Korisnicima će kanali iz dodatnih paketa biti automatski aktivirani i u njihovom sadržaju će moći da uživaju u narednih mjesec i po.

Izuzetak su HBO i HBO Premium paketi, koje korisnici mogu besplatno da aktiviraju isključivo putem Extra TV menija ili pozivom na broj 1500, a sa istekom ponude, odnosno do 20. avgusta, potrebno ih je na isti način deaktivirati.

Svim korisnicima će pored kanala iz dodatnih paketa biti otključan i VideoBOX paket u okviru Extra TV Videoteke. U VideoBOX-u korisnici mogu pronaći Nickelodeon sadržaje za djecu, Disney naslove, kao i film Buksovaca, i novu sezonu crnogorske serije “Dojč caffe”.

Podsjećamo da je Telekom ove godine svoju TV ponudu obogatio uvođenjem 10 novih regionalnih kanala. Riječ je o kanalima Superstar TV – filmskom kanalu koji pored velikih svjetskih filmskih produkcija ekskluzivno emituje i brojne nove regionalne serije – zatim kanalima Kitchen TV, Agro TV, Ženska TV, ali i 6 tematskih kanala Radio-televizije Srbije (RTS) na kojima se prikazuje bogat filmski, serijski i muzički sadržaj.

Telekom će i ubuduće raditi na unapređenju svoje TV ponude i uvođenju novih atraktivnih sadržaja.

Detaljnije informacije o ljetnjoj akciji, ali i ukupnoj Extra TV ponudi mogu se naći na sajtu www.telekom.me.