Telemach je ponovo otključao sve kanale i Video klub

Udobno se smjestite i upotpunite svoje ljeto uz Telemach
11877 pregleda 0 komentar(a)
Telemach
Telemach

Kao vodeći operator TV sadržaja, Telemach je pripremio iznenađenje za svoje korisnike. Od 20. juna do 31. avgusta biće otključani svi dodatni digitalni kanali i Video klub naslovi.

Telemach se potrudio da svojim korisnicima ovo ljeto učini još opuštenijim. Bilo da ste na raspustu, odmoru ili na kratkoj pauzi od posla, moći ćete da uživate uz više od 170 kanala, od kojih je preko 50 u HD rezoluciji.

Korisnici Telemacha će imati veliki izbor naslova HBO programa. Ovaj kanal je moguće aktivirati putem portala Moj Telemach, dok će svi ostali kanali biti otključani automatski. U okviru HBO kataloga, dostupne će biti svjetski popularne serije, kao što su Sluškinjina priča III, Nevine laži II, Euforija, Španska princeza, Viktorija III, zatim serije Kardinal, Meci, Rivijera II u Pickbox katalogu, u Cinestar Premier Plus katalogu Dikario 2: ratnik, Plan bjekstva 2 i Špijun koji me je šutnuo, kao i hiljade drugih. Za potpuni ugođaj, u svakom trenutku možete da odaberete i neki od 16000 popularnih naslova iz Telemach Video kluba koji neprekidno raste.

Telemach u EON paketima ima i najtraženije TV kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, te TV na više uređaja i najveći Video klub u zemlji.

Udobno se smjestite i upotpunite svoje ljeto uz Telemach.