Telenor lider u broju pripejd korisnika

Tokom ljetnje sezone, Telenor je zabilježio najveći rast broja pripejd korisnika, pa je uz periodu od aprila do septembra prodato čak 124.000 pripejd kartica
2326 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Telenor
Ilustracija, Foto: Telenor
Ažurirano: 29.10.2019. 14:11h

Na kraju ljetnje sezone, u Crnoj Gori je bilo preko 693.000 pripejd korisnika, od čega je Telenor imao više od 280.000, pokazuju septembarski podaci Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost. To je 40,4% udjela u ukupnom broju pripejd korisnika, što Telenor čini liderom u pripejd segmentu.

Tokom ljetnje sezone, Telenor je zabilježio najveći rast broja pripejd korisnika, pa je u periodu od aprila do septembra prodato čak 124.000 pripejd kartica.

,,U Telenoru se sa naročitom pažnjom odnosimo prema poslovanju u ljetnjoj sezoni, po čemu je crnogorsko tržište i specifično. Nastojimo da turistima ponudimo kvalitetnu uslugu i ponudu koja odgovara njihovim potrebama, i tako dodatno doprinesemo razvoju turizma u Crnoj Gori. Ovo je bila izuzetno uspješna ljetnja sezona za nas, što dokazuje i naša liderska pozicija u pripejdu“, rekao je Branko Mitrović, generalni direktor Telenora Crna Gora.

Ovo ljeto obilježile su atraktivne ponude za turiste. Telenor je turističke pakete lanisirao već krajem aprila, kada su korisnici mogli aktivirati i do 100 gigabajta interneta. U jeku ljetnje sezone, Telenor je turistima ponudio tri nova paketa koja omogućavaju aktivaciju čak 1000 gigabajta interneta. Turistička ponuda osmišljena je tako da u potpunosti odgovori potrebama i najzahtjevnijih korisnika, koji su mogli nesmetano uživati u svim prednostima 4G mreže.

I aktuelna pripejd kampanja, koju je Telenor lansirao početkom oktobra, donosi brojne pogodnosti kao što su 1000 besplatnih minuta u Telenor mreži, 100 minuta ka svim mrežama i 10 GB interneta.