U autobusima iz Požarevca besplatan internet za putnike

Projekat će u prvoj fazi biti realizovan u ukupno 40 vozila, a besplatni Internet će u svakom od tih vozila moći da istovremeno koristi do 10 putnika
80 pregleda 0 komentar(a)
Telenor Internet, Foto: Personalmag.rs
Telenor Internet, Foto: Personalmag.rs
Ažurirano: 12.04.2012. 08:11h

Putnici na međugradskim i međunarodnim linijama autobuskog prevoznika "Veolia transport Litas" iz Požarevca, od danas mogu da koriste besplatno i neograničeno Internet na svojim pametnim mobilnim telefonima i laptop računarima, objavilo je to preduzeće, prenosi Personalmag.rs.

Usluga je realizovana zahvaljujući saradnji sa kompanijom "Telenor". Projekat će u prvoj fazi biti realizovan u ukupno 40 vozila, a besplatni Internet će u svakom od tih vozila moći da istovremeno koristi do 10 putnika.

Kompanija “Veolia Transport Litas” u decembru prošle godine dobila je nagradu Privredne komore Srbije za doprinos razvoju i unapređenju privrede za 2011. godinu. U toku prethodne godine, investirano je u 37 novih autobusa, kupljenih od domaćih proizvođača. “Veolia” u Srbiji, sa 140 domaćih i međunarodnih linija, preveze oko osam miliona putnika godišnje, i dio je kompanije "Veolia Transdev", svjetskog lidera u javnom prevozu putnika.

Bonus video: