U ponedjeljak isključenja struje u više opština

U Rožajama će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Jablanica, a od osam do 16 sati Fejzići, Kujevići, Plunca i Dautovići
308 pregleda 1 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.11.2018. 18:48h

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Jugovići, a u Ulcinju Madžo 1 i 2 i Donji Štoj.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, bez struje od devet do 14 sati biti Srpska, Cijevna, Ljajkovići, Mitrovići i dio Mahale.

Od osam do 15 sati, bez struje ostaće djelovi Vojvođanske, ulice Ivana Cankara, Lješkopoljske i Berske ulice, a od devet do 16 sati Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Lokve, Brezovica, Stravče i Ptikalj.

Na Cetinju će, od osam do 13 sati, 30-minutna isključenja biti u Njegoševoj ulici, Medovini, Bajovoj i ulici Vojvode Boža Petrovića, vrtiću, Autobuskoj stanici, Bogišin Kršu, djelovima Ivanbegove i Grahovske ulice, Osnovnoj školi (OŠ) “Njegoš”, ulici 13. novembra i Pijaci.

Od devet do 12 sati, bez struje ostaće Rvaši i Pod Uba.

U Nikšiću će, od osam do 15 sati, bez struje biti dio Ozrinića, od devet do 12 sati Stubica i Čista Vlaka, a od 12 sati i 30 minuta do 15 sati Miloševići.

Od 12 do 14 sati, bez struje ostaće Klenak, a od devet do 15 sati ulica Joke Baletića, novo naselje pod Trebjesom, ulica Vuka Karadžića, Ljuba Čupića, Maksima Baćovića, Vojvode Grdana, kao i Romsko naselje i Gračanica.

Od 12 do 15 sati, bez struje biće poslovna zgrada Zetatransa, od devet do 12 sati ulica Danila Bojovića, Staro pazarište, ulica V proleterske i Jovana Cvijića, a od osam do 18 sati Jugovići i Dučice.

U Baru, od osam do 15 sati, bez struje će ostati Gornji Đurmani, Mandarići, Podsustaš, zupci, Tuđemili, Manastir Ribnjak i Boškovići, a od 15 do 17 sati dio korisnika u Sutomoru koji se napajaju sa trafostanice „Crveni krst“.

U Ulcinju će, od osam do deset sati, bez struje biti Pistula, Zoganje, Kodre, repetiror „Možura“, Kolomza, Zoganje, Gač, Darza, Sveti Đorđe, Briska Gora i Sutjel, a od osam do 14 sati i 45 minuta Ćurke.

U Tivtu će, od osam do 15 sati, bez struje ostati Gornja Lastva, Bogišići, hale „Industrija – monta“, kao i područje od Hotela „Tivat“ do Lepetana.

U Kotoru, od osam do devet sati, bez struje ostać Sv. Stasije, Ljuta i Orahovac, a od devet do 14 sati područje u okolini Školskog centra.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje biće Kruševo, Crnča, Ivanje, Radulići, Godijevo, Goduša, Crhalj, Kradenik, Vrbe, Ličine, Sipanje, Sušica i Lazovići, a u Mojkovcu, od devet do 13 sati Polja .

U Kolašinu, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Jasenova, Ocka Gora, Cerovica, Liješnje, Međuriječje, Smolice, Bulje, Andrijevo i Trmanje , a od od devet do 14 sati i 30 minuta Plana, Bistrica, Migalovica, Lipovo, Blatina i Lancer.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Gnjili Potok, a u Plavu od osam do 14 sati i 30 minuta dio sela Bogaiće.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Tmušiće, planinski prevoj Lokve i selo Bubanje.

U Rožajama će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Jablanica, a od osam do 16 sati Fejzići, Kujevići, Plunca i Dautovići.

U Pljevljima će, od osam do 16 sati, bez struje biti Otilovići, a u Žabljaku, od devet do 15 sati Podgora, Nadgora, Tepca, Koča Do, Kovačka Dolina, Pitomine, Prisoje, Uskoci i Majčina Glavica.

Bonus video: