U Ulcinju otvorena moderna benzinska pumpa

Nova benzinska stanica nalazi se na izlazu iz Ulcinja prema Štoju, a na njoj će se točiti visokokvalitetno gorivo porijeklom iz rafinerije INA.
795 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2015. 23:42h

Stanovnici Ulcinja i oni koji posjećuju ovaj grad od sada će moći da toče gorivo na novoj, modernoj benzinskoj pumpi.

Kompanija Castellana je svečano otvorila objekat koji je građen proteklih godinu i po, a koji osim postrojenja za točenje goriva, posjetiocima nudi i prateće objekte. Naime, ovdje je preseljena i poslovnica ove kompanije za prodaju auto djelova.

“Pumpa i maloprodaja će zapošljavati preko 20 radnika, a u okviru pumpe će poslovati i kafić i restoran. Mislim da smo uklopili prave sadržaje, i da nudimo dobru ponudu i za kupce i za njihove automobile", kazao je Marko Zečević, marketing menadžer u kompaniji “Castellana”.

Benzinska stanica se nalazi na bulevaru Teuta, na izlazu iz Ulcinja prema Štoju, a na njoj će se točiti gorivo porijeklom iz rafinerije INA.

Na svečanom otvaranju predsjednik borda direktora Kastelane, Anton Vuljaj, zahvalio se ljudima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta, kao i brojnim zvanicama.

"Zahvalio bih se svima koji su u ovo turbulentnio vrijeme iskreno vjerovali u naše ideje i u ovaj projekat, ja sam sasvim siguran da ćemo opravdati i njihova i naša očekivanja", kazao je Vuljaj.

Otvaranju su prisustvovali i predstavnici lokalne uprave koji su naglasili da su ovakvi objekti vrlo važni za razvoj grada i turizma.

"Ovakav objekat je od velikog značaja ne samo za naše građane već i za veliki broj turista koji posjećuju naš grad. Realizacijom projekta u predviđenom roku Castellana je pokazala da je jedna ozbiljna kompanija”, kazao je na otvaranju Fatmir Đeka, predsjednik opštine Ulcinj. Đeka je zajedno sa predstavnicima Kastelane presjekao svečanu vrpcu kojim je benzinska pumpa zvanično puštena u rad. Njegovo službeno vozilo je bio prvi auto u koga je zvanično točeno gorivo, a to je uradio lično direktor Castellane.

Iz kompanije poručuju da planiraju i nove investicije u Ulcinju, jer su, kako kažu, zadovoljni kako saradnjom sa mještanima, tako i sa lokalnom zajednicom.

Galerija

Bonus video: