Urban XL vam pruža neograničene razgovore i najveće brzine Interneta!

100GB internet saobraćaja svakog mjeseca! Ukoliko korisnik potroši ovu mjesečnu Internet kvotu, Internet se ukida, ali korisnik ima mogućnost aktivacije Internet dodataka za Urban pakete. Internet resursi se dodjeljuju svakog prvog u mjesecu
98 pregleda 0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 06.12.2017. 13:32h

Kompanija m:tel je pripremila najbolju i najurbaniju ponudu najsavremenijih Samsung telefona uz Urban XL paket, koji korisnicima donosi neograničene razgovore ka svim mrežama u Crnoj Gori i najveću količinu Interneta do sada.

Najbolji Samsung telephony iz Galaxy serije uy Urban XL se mogu kupiti na rate. I to Samsung Galaxy S7 EDGE za samo 1 euro mjesečno, Samsung Galaxy S8 za samo 15 eura mjesečno i najnoviji Samusung Galaxy S8 Plus za samo 20 eura mjesečno.

Podsjećamo, Urban XL postpaid paket donosi najveće benefite u odnosu na dosadašnju ponudu m:tel-a i uopšte na crnogorskom tržištu:

  • neograničene pozive ka svim mrežama u Crnoj Gori! Primjenjivaće se fer politika koja podrazumijeva besplatnih 120 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori dnevno, nakon kojih će se pozivi naplaćivati shodno važećem Cjenovniku za Urban pakete.
  • 100GB internet saobraćaja svakog mjeseca! Ukoliko korisnik potroši ovu mjesečnu Internet kvotu, Internet se ukida, ali korisnik ima mogućnost aktivacije Internet dodataka za Urban pakete. Internet resursi se dodjeljuju svakog prvog u mjesecu.
  • 5000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori.

Uz ovaj paket, naravno, dostupni su svi telefoni iz ponude m:tel-a po odgovarajućim cijenama.

Nepotrošeni resursi i bonusi se ne prenose u naredni mjesec i ne važe za razgovore u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.