Vijesti - vaše mjesto za oglašavanje

Brend Vijesti je prepoznat kao najkredibilniji news brend ne samo u Crnoj Gori već i regionu
1691 pregleda 0 komentar(a)
Vijesti logo, Foto: Vijesti
Vijesti logo, Foto: Vijesti
Ažurirano: 22.02.2017. 07:30h

Želite li da informacija o vama, vašim proizvodima i uslugama stigne do najvećeg broja ljudi koji su, pri tome, vaša ciljana publika? Ako tražite vrlo fleksibilne mogućnosti TV-a, web-a i novinskog oglašavanja – na pravom ste mjestu! Vijesti vam, na svojim platformama, pružaju najbrže kanale komunikacije sa korisnicima vaših usluga ili proizvoda.

Brend Vijesti je prepoznat kao najkredibilniji news brend ne samo u Crnoj Gori već i regionu.

Dnevna novina Vijesti ove godine slavi jubilej - 20 godina izlaženja tokom kojih se Crna Gora promijenila više nego tokom čitave prethodne istorije. Preko 30 hiljada čitalaca, sa najboljim dizajnom i najvećim uticajem u Crnoj Gori.

Portal Vijesti svakoga dana posjeti 160.000 čitalaca na desktopu i do 220.000 na aplikaciji. Zajedno, ove dvije platforme ostvare preko 50 miliona otvorenih stranica na mjesečnom nivou što je više nego kada se sabere ukupna posjećenost svih ostalih portala u državi.

Vijesti u pola 7 je najgledanija emisija u Crnoj Gori. Ukupan informativni program je takođe prvi po gledanosti i povjerenju.

Pored centralnog Dnevnika koji prati preko 50 odsto ukupnog gledališta, tu je i niz autorskih emisija poput Bez granica, Načisto, Reflektor, koji izazivaju veliku pažnju publike. Nezaobilazan je i jutarnji program Boje jutra, kao i serija Pjesma života, najgledanija u toj kategoriji u Crnoj Gori. Uskoro očekujemo nove rekorde sa novom serijom koja je pravi regionalni hit - Ubice mog oca.

Ne postoji domaćinstvo u Crnoj Gori koje se, na dnevnom nivou, ne informiše uz pomoć portala, novina i TV Vijesti.

Možemo vam ponuditi brojne mogućnosti oglašavanja, kao što su:

  • klasičan TV spot u našem programu
  • sponzorisanje emisija
  • Product Placement
  • banner oglašavanje na našem portalu
  • premium oglašavanje na našem portalu
  • PR/native članci na portalu
  • klasične reklame i oglasi u novinama
  • Insertacije
  • i mnoge druge načine oglašavanja

Za sva pitanja i mogućnosti oglašavanja na TV Vijesti, portalu i novinama kontaktirajte nas putem e-maila marketing@vijesti.me ili telefona 020 404 611.

Bonus video: