Vlada: Razvoj i ulaganja u sjever naš stalni zadatak

"Premijer Duško Marković najavio je građanima Gusinja, Plava, i Veličkog i Andrijevičkog kraja, ali i našoj dijaspori iz ovog regiona – da će Vlada ulagati i brzo razvijati taj dio Crne Gore", navodi se u saopštenju Vlade
119 pregleda 1 komentar(a)
duško marković, Foto: Vlada Crne Gore
duško marković, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 03.11.2018. 11:12h

Vlada Crne Gore je posredstvom Direkcije za saobraćaj raspisala tender za izvođenje radova na rekonstrukciji puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, dužine 17,3 kilometara, vrijedan više od 11 miliona eura.

Kako je saopšteno iz Vlade, ovaj put će već u toku sljedeće godine postati dio moderne saobraćajnce Podgorica – Gusinje, preko Albanije.

"Premijer Duško Marković najavio je građanima Gusinja, Plava, i Veličkog i Andrijevičkog kraja, ali i našoj dijaspori iz ovog regiona – da će Vlada ulagati i brzo razvijati taj dio Crne Gore. Izgradnja kapitalne infrastrukture na Sjeveru, njegovo povezivanje, i finansiranje razvojnih projekata više nije samo dugoročno programsko određenje Vlade, već proces koji teče svakog dana i daje mjerljive rezulatate na terenu, širom Crne Gore", stoji u saopštenju Vlade.

Bonus video: