10 saobraćajnih nezgoda, oduzeto 69 vozačkih dozvola - Vijesti.me
STANJE NA PUTEVIMA

10 saobraćajnih nezgoda, oduzeto 69 vozačkih dozvola

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je oduzeto 69 vozačkih dozvola i šest parova registarskih tablica

putevi
putevi (Foto: Zoran Đurić)

U protekla 24 sata na putevima u Crnoj Gori dogodilo 10 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a jedna lakše povrijeđena.

Policija je podnijela 245 prekršajnih prijava i izdala 133 naloga za uplatu novčanih kazni.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je oduzeto 69 vozačkih dozvola i šest parova registarskih tablica.

U Cnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Raskrsnica magistralnog puta Podgorica-Petrovac i puta Golubovci-Mataguži-Tuzi, u centru Golubovaca, zatvorena je zbog radova. Saobraća se alternativnim lokalnim putevima, u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Vozila u tranzitu, iz Podgorice prema Golubovcima, skretaće desno 150 metara, južno od robne kuće, i kretaće se u jednom smjeru paralelno sa magistralnim putem prema jugu, sa uključivanjem na taj put poslije raskrsnice za Plavnicu.

Vozila iz pravca Bara prema Podgorici, na raskrsnici kod spomenika, skretaće desno prema Plavnici, nakon čega će se usmjeravati prema Šušunji, gdje će skretati lijevo, i preko Sjenokosa u jednom smjeru će se kretati prema školi do raskrsnice sa magistarlnim putem.

Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

Obustava saobraćaja

Dio regionalnog puta Tušina-Bukovica se rekonstruiše, pa će saobraćaj biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 17 sati

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u toku je sanacija mostova Ajkunići i Bijela crkva 2, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M2 u mjestu Ribarevine sanira se most, zbog čega se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Saobraćaj na regionalnom putu Tusina-Bukovica obustavljen je zbog rekonstrukcije za sva vozila od devet do 17 časova.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj će, zbog izgradnje regionalnog vodovoda, na mjestu izvođenja radova saobraćaj biti regulisan semaforskom signalizacijom, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Na putu Prijepolje-Bijelo Polje, u mjestu Barski most, saniraju se tri tunela, a saobraćaj se obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, od 14 sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave saobraćaja putnička vozila i autobusi usmjeravaju se na put Prijepolje-Pljevlja.


Najčitanije iz sekcije Zabava