Bar: Hapšenje i krivične prijave zbog krađa telefona - Vijesti.me
RASVIJETLJENA DVA KRIVIČNA DJELA

Bar: Hapšenje i krivične prijave zbog krađa telefona

Dvoje maloljetnika i dvadesetčetvorogodišnji Podgoričanin terete se za krivična djela krađa i razbojnička krađa

lisice, hapšenje
lisice, hapšenje (Foto: Shutterstock)

Barska policija uhapsila je u srijedu Podgoričanina I.J. (24) i podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetne V.R. (16) iz Podgorice zbog sumnje da su u poslovnici T-coma ukrali telefon.

"Oni su kako se sumnja, iskoristili nepažnju zaposlenih u maloprodajnom objektu T-com, i podesnim sredstvom onesposobili alarm kao i sigurnosni kabl kojim je osiguran telefon marke Samsung S5 koji su zatim otuđili, nakon čega su se dali u bjekstvo," stoji u saopštenju policije.

Po prijavi srpskog državljanina G.B. (32) da ga je u naselju Pod Volujicom presreo nepoznat muškarac, koji je izašao iz vozila bez registarskih tablica, a zatim mu uz prijetnju bejzbol palicom oduzeo mobilni telefon, policija je identifikovala i maloljetnog J.B. (17) kao osumnjičenog da je počinio krivično djelo razbojnička krađa.

"Službenici CB Bar su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja, kriminalističkom obradom došli do osnova sumnje da je on počinio krivično djelo razbojništvo. Protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojnička krađa," kazali su iz policije.


Najčitanije iz sekcije Zabava