Blic: Miloš Marović obilazi beogradske kafane - Vijesti.me
IAKO MU PRIJETI HAPŠENJE

Blic: Miloš Marović obilazi beogradske kafane

"Miloš Marović je svako veče u jednoj elitnoj kafani, u centru Beograda. Na večeru dolazi sa društvom, i po njegovom ponašanju ne zaključuje se da je u nekom strahu od mogućeg hapšenja", kaže sagovornik "Blica"

Miloš Marović
Miloš Marović (Foto: Savo Prelević)

Miloš Marović u Beogradu je i obilazi tamošnje kafane, piše "Blic".

"Miloš Marović je svako veče u jednoj elitnoj kafani, u centru Beograda. Na večeru dolazi sa društvom, i po njegovom ponašanju ne zaključuje se da je u nekom strahu od mogućeg hapšenja", kaže sagovornik "Blica" upoznat sa kretanjem Marovića u prijestonici Srbije. 

Da se sin Svetozara Marovića nalazi u Beogradu potvrdio je i njegov pravni zastupnik Vladan Bojić, koji je naveo da je Miloš "na medicinskom tretmanu", kao i da će se odazvati tužilaštvu čim završi te obaveze. Njemu su punomoć potpisali roditelji osumnjičenog - Svetozar i Đorđina Marović.

Miloš Marović je osumnjičen za malverzacije u vezi sa kupovinom 26.000 kvadrata na Jazu, a njegov kum Marko Vujović za zloupotrebu službenog položaja putem pomaganja.

Policija je povodom nezakonitog djelovanja u vezi sa zemljom na Jazu uhapsila šest osoba, a nalog za privođenje izdat je i za Miloša Marovića i Vujovića. 


Najčitanije iz sekcije Zabava