Cetinje: Mladić ranjen u pucnjavi, uhapšen osumnjičeni - Vijesti.me
Nije životno ugrožen

Cetinje: Mladić ranjen u pucnjavi, uhapšen osumnjičeni

Na Martinovića je, prema nezavničnim informacijama iz policije, pucao Cetinjanin Mile Belada, koji je uhapšen

Cetinje
Cetinje (Foto: Boris Pejović)

U pucnjavi koja se sinoć oko 01:30 dogodila na Cetinju, ispred kafića "Gaeta", ranjen je Dragan Martinović (26) iz tog grada.

Na njega je, prema nezavničnim informacijama iz policije, pucao sugrađanin Milo Belada, koji je uhapšen.

Martinović je u pucnjavi dobio prostrijelnu ranu u predjelu butine i van je životne opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama iz cetinjske policije, Martinović i Belada su se, prije pucnjave, verbalno sukobili u kafiću

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je Belada oko jedan sat i 30 minuta nakon ponoći, u Njegoševoj ulici u Cetinju, ispalio hitac iz pištolja u pravcu Martinovića.

„Policajci su se nalazili u blizini lica mjesta i reagovali su odmah nakon što su začuli pucanj. Primijetili su da Belada bježi i dali su se u potjeru za njim. Oni su ga ubrzo sustigli i uhapsili ga u blizini Opšte bolnice „Danilo I““, kaže se u saopštenju. 

Osumnjičeni Belada je, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužiocu u Podgorici

Navodi se da su policajci, pretragom terena, pronašli i izuzeli pištolj, za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela, a koji je Belada odbacio prilikom pokušaja bjekstva.

Osumnjičeni Belada je, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Izuzeti pištolj je upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

 


Najčitanije iz sekcije Zabava