Despasito na crnogorski način uživo i u Bojama jutra - Vijesti.me
JUTRO UZ TELEVIZIJU VIJESTI

Despasito na crnogorski način uživo i u Bojama jutra

Prenosimo vam utiske sa premijere filma "Iskra" Gojka Berkuljana koji će biti prikazan večeras na Filmskom festivalu "Herceg Novi – Montenegro film festival". Uživo čitamo i poeziju. Ugostićemo pjesnikinju Tanju Bakić čiji su stihovi uvršteni u antologiju svjetske poezije o glavnim gradovima svijeta.

Boje jutra Tivat 5
Boje jutra Tivat 5 (Foto: Majda Šabotić)

Pratite Boje jutra i u četvrtak 3. avgusta, od 6.30h do 10h. Evo šta smo pripremili: 

Predstavljamo vam muzičarke iz Podgorice Vericu Čuljković i Eden Sekulović koje su odlučile da postanu dio svjetskog trenda, pa su na violini i violončelu obradile planetarni hit “Despacito”. Sviraće i uživo za gledaoce Boja jutra. 

Despasito Podgoricanke
Despasito Podgoricanke (Foto: screenshot (YouTube))

Govorimo o umrežavanju privatnih apoteka. Gost jutarnjeg programa Sead Čirgić, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore. Ukoliko imate pitanja, pošaljite ih na [email protected] 

tablete, ljekovi
tablete, ljekovi(Foto: Arhiva "Vijesti")

Prenosimo vam utiske sa premijere filma "Iskra" Gojka Berkuljana koji će biti prikazan večeras na Filmskom festivalu "Herceg Novi – Montenegro film festival".

Iskra
Iskra

Pogledajte priču o mladom umjetniku Vladimiru Jovićeviću čija će prva samostalna izložba slika biti otvorena u Galeriji Buća-Luković u Tivtu. 

Vladimir Jovićević, slikar
Vladimir Jovićević, slikar (Foto: Facebook.com)

Govorimo o KotorArtić-u koji se završava u četvrtak 3. avgusta kada će mališani imati priliku da još jednom uživaju sa žonglerima, u pantomimici i ostalim sadržajima.

Najavljujemo i manifestaciju “ Ribarsko veče”  Bigovo 2017 koja će se održati u petak, 4. avgusta.

Uživo čitamo i poeziju. Ugostićemo pjesnikinju Tanju Bakić čiji su stihovi uvršteni u antologiju svjetske poezije o glavnim gradovima svijeta.  

Tanja Bakić
Tanja Bakić(Foto: Privatna arhiva)

Predstavljamo i Jedriličarski klub "Defin" iz Tivta. Dnevnu štampu listamo sa Milom Radulović iz ND „Vijesti". 

Uz sve ostale aktuelnosti budimo vas od 6.30h.


Najčitanije iz sekcije Zabava