Novi Telemach bindž „Vreme zla“ kreće sa emitovanjem

Svih 15 epizoda odjednom

15550 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vreme zla
Foto: Vreme zla

Dugoočekivana istorijska drama „Vreme zla“, snimljena prema istoimenoj triologiji romana Dobrice Ćosića, od sada je dostupna u okviru istoimenog bindž kataloga.

Svih 15 epizoda serije odjednom, maratonski bez prekidanja i reklama, dostupno je preko Telemach EON platforme.

Priča o porodici Katić iz Beograda između dva svjetska rata ekranizovana je u produkciji United Media.

Ostavljena žena zaljubljuje se u ratnog druga svog bivšeg supruga, a osim nove ideologije kojoj se građanstvo Jugoslavije ne uspijeva oduprijeti, rat donosi i stradanje, usamljenost i beznađe.

Bogdan Dragović, koga tumači Goran Bogdan vraća iz emigracije i pokušava da ponovo uspostavi veze sa Komunističkom partijom iz koje je izbačen. Pored Gorana, likove porodice Katić oživjela je fenomenalna glumačku ekipa - Žarko Laušević, Nada Šargin, Nebojša Dugalić, Boris Isaković, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Isidora Simijonović i mnogi drugi.

Nakon uspjeha serije “Koreni” autor i izvršni producent Goran Šušljik i režiser Ivan Živković snimili su svojevrsni nastavak.

Korisnici Telemach usluga seriju mogu da bindžuju preko EON platforme, jednostavnim aktiviranjem usluge za 6,50 eura preko MojTelemach portala, u Telemach prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra na broj 1800.

Cijela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Uživajte u bindžovanju!