Biković traži 50 miliona da učestvuje u rijalitiju - Vijesti.me
"I RUSI IMAJU MASOVNU RETARDIZACIJU"

Biković traži 50 miliona da učestvuje u rijalitiju

"Pristao sam. Za tih 50 miliona dolara koje sam tražio snimio bih 20-50 filmova o srpskoj istoriji i promovisao srpsku kulturu. Ali, nisu u mogućnosti... siroti”, objavio je glumac na svom Twitter profilu

Biković
Biković (Foto: Privatna arhiva)

Popularni srpski glumac Miloš Biković dobio je ponudu da učestvuje u rijaliti programu, na koji je odgovorio, moglo bi se reći, pretjeranim zahtjevom.

Naime, u pitanju je ruski rijaliti program, a Biković je produkciji koja ga je kontaktirala poručio da pristaje, ali je postavio i jedan uslov - želi honorar od 50 miliona dolara.

“Ponudili mi da učestvujem u ruskom rijaliti programu. I Rusi imaju masovnu retardizaciju, nažalost. Pristao sam. Za tih 50 miliona dolara koje sam tražio snimio bih 20-50 filmova o srpskoj istoriji i promovisao srpsku kulturu. Ali, nisu u mogućnosti... siroti”, objavio je glumac na svom Twitter profilu.

Biković se posljednjih godina proslavio i u Rusiji, pa uporedo radi i u toj i u rodnoj zemlji. Trenutno snima seriju i drugi dio filma “Južni vetar”, a publika će uskoro moći da ga gleda u ruskom humorističkom sitkomu “Hotel Grand” koja počinje da se emituje na kanalu SuperStar TV.

Ove godine Biković je imao i regionalni bioskopski hit, rusko ostvarenje “Balkanska međa” u kojem je odigrao ulogu albanskog teroriste. Film je ruski pandan američkim ratno-propagandnim blokbasterima, a prikazivan je u više desetina država.


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Film/TV