Džon Malkovič sa suprugom odmara na Svetom Stefanu - Vijesti.me
ODSJEO U LUKSUZNOM APARTMANU VILE MILOČER

Džon Malkovič sa suprugom odmara na Svetom Stefanu

Šezdesetjednogodišnji američki glumac poznat je po ulagama u filmovima Opasne veze, Čaj u Sahari, Portret jedne dame, Biti Džon Malkovič, Vodič kroz galaksiju za autostopere, Spaliti nakon čitanja i mnogim drugim

Džon Malkovič (Novine)
Džon Malkovič (Novine) (Foto: AP)

Proslavljeni američki glumac Džon Malkovič preksinoć je doputovao u Budvu i odsjeo u luksuznom apartmanu Vile Miločer na Svetom Stefanu.

Kako je "Vijestima" potvrđeno, on je sa suprugom  Nikoletom Pejran došao na odmor i izabrao Vilu Miločer, nekadašnju kraljevsku rezidenciju, kojom gazduje Aman Resort.

On je juče iznenadio brojne Budvane jer je lijep dan proveo na terasi lokala na plaži Brijeg od Budve, poznatijoj kao Ričardova glava.

Šezdesetjednogodišnji američki glumac poznat je po ulagama u filmovima Opasne veze,  Čaj u Sahari, Portret jedne dame,  Biti Džon Malkovič,  Vodič kroz galaksiju za autostopere, Spaliti nakon čitanja i mnogim drugim.

Takođe se bavio produkcijom i režijom, a  kao jednu od najvećih strasti navodi modu. Ima svoju   liniju odjeće za muškarce “Uncle Kimono” i ponekad  na revijama brendova Prada i Yohji učestvuje kao maneken. 

Malković, rođen u Ilinoisu, porijeklom je iz Hrvatske, koju često posjećuje. 

Sa Nikoletom Pejran ima dvoje djece.