Džoni Dep i ostatak ekipe zadovoljni saradnjom sa Tivćanima - Vijesti.me
DONIRALI OPREMU SLUŽBI ZAŠTITE I SPAŠAVANJA

Džoni Dep i ostatak ekipe zadovoljni saradnjom sa Tivćanima

Izvršna producentska kuća iz Beograda WIP Films posljednjih godina u Crnoj Gori je organizovala snimanja velikih filmskih ostvarenja poput "November man", "Papillion"...

Dio Ostrva cvijeća gdje su snimane scene za film "Minamate"
Dio Ostrva cvijeća gdje su snimane scene za film "Minamate" (Foto: Siniša Luković)

Ekipa filmske produkcije dramskog ostvarenja "Minamat" čije snimanje je završeno u Tivtu, donirala je novu opremu Službi zaštite i spašavanja Tivat, u znak zahvalnosti za izvanrednu i profesionalnu saradnju tokom snimanja ove filmske drame u kojoj glavnu ulogu tumači holivudska zvijezda Džoni Dep.

"Producenti su ocijenili da se Tivat pokazao najprije kao izvanredan domaćin, ali i ozbiljna podrška, obezbijedivši sve neophodne administrativne i tehničke uslove za snimanje, ali i prijeko potrebnu privatnost. Naš cilj jeste da svi posjetioci, a naročito ovako važni gosti, imaju uslove za nesmetan boravak u Tivtu. Svim članovima ekipe, uključujući i glavnog glumca, Tivat i Crna Gora su se jako dopali i najavili su da će ovdje ponovo doći", saopštio je predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac.

Džoni Dep

Producenti filma su obezbijedili najneophodniju novu opremu za SZS Tivat u vrijednosti od 1.500 eura.

Pored holivudske zvijezde, u Tivtu su proteklih dana boravili i najpoznatiji japanski glumci Hiro Sanada i Rjo Kase.

Sanada je domaćoj publici poznat po TV serijalima "Helix", "Lost" i "Extant" u kojoj glumi sa Hale Beri, dok je Rjo publici poznat po ulogzi vojnika u ostvarenju Klinta Istvuda "Pisma sa Ivo Džime".

Režiseru "Minamate" Endrjuu Levitasu, u Tivtu se pridružila čuvena britanska operska diva, meco sopran Ketrin Dženkins.

"Minamata" je jedno od posljednjih filmskih ostvarenja snimanih u Bokotorskom zalivu.

Izvršna producentska kuća iz Beograda WIP Films posljednjih godina u Crnoj Gori je organizovala snimanja velikih filmskih ostvarenja poput "November man", "Papillion"...

"Minamata" je film o prvom ratnom fotografu novijeg doba, Judžinu Smitu, koji nakon Drugog svjetskog rata radeći za časopis "Life", otkriva trovanje ljudi iz fabrike Minamata u Japanu.


Najčitanije iz sekcije Film/TV