Momčilo Otašević o novom filmu: “Djeca da ne gledaju, ostalima preporučujem” - Vijesti.me
SAGA O TRI NEVINA MUŠKARCA

Momčilo Otašević o novom filmu: “Djeca da ne gledaju, ostalima preporučujem”

“Biću sigurno i na podgoričkoj premijeri. Ponovo ću doći sa društvom da to ispratimo i ismijemo se, a mislim da će se i publika nasmijati”, poručuje glumac, koji ima i posebne poruke za gledaoce.

Momčilo Otašević
Momčilo Otašević (Foto: Zoran Đurić)

Glumac Momčilo Otašević, poklonio se preksinoć beogradskoj publici na premijeri filma “Saga o tri nevina muškarca”, a kako je potvrdio za “Vijesti” prisustvovaće i podgoričkoj, koja je zakazana za 19. januar u Cineplexxu.

Iako njegove kolege i koleginice, film koji snime u većini slučajeva pogledaju još dok je u produkciji, crnogorski glumac je prije dva dana prvi put je pogledao ovo ostvarenje.

“Išao sam sa dva druga na premijeru i par puta smo se baš dobro ismijali, zbog nekih naših internih fora i šala”, kaže on i ističe da je film “drugačiji”, te uz smijeh dodaje da ga mora ponovo pogledati da bi mogao opširnije da odgovori.

“Prvi put sam ga gledao isto kao i ostala publika - na premijeri. Neobičan je osjećaj sjedeti među ljudima, jer uvijek u pozorištu budem sa druge strane i čujem da se nešto dešava, a ne znam šta. Ovako mogu da čujem konkretno reakcije i to je dosta čudno, ali i fino iskustvo. Ali mi je ipak draže i ljepše kada sam sa druge strane”, priznaje on.

“Biću sigurno i na podgoričkoj premijeri. Ponovo ću doći sa društvom da to ispratimo i ismijemo se, a mislim da će se i publika nasmijati”, poručuje glumac, koji ima i posebne poruke za gledaoce.

“Djeca definitivno ne treba da gledaju taj film, ali ostalima preporučujem, jer mislim da ništa slično sigurno nisu gledali”, tvrdi Otašević, koji u filmu, uz srpskog kolegu Ljubomira Bulajića i hrvatskog glumca Slavka Sobina, igra jednog od tri mladića koji pokušavaju da nagovore svoje djevojke na intimne odnose. Otašević je naveo da je tokom šest dana snimanja u Beogradu, Herceg Novom i Boru, bilo dosta i improvizacije.

“Promijenimo scenario dok radimo probu, a onda i snimimo tako. Sve je zavisilo od situacije. Takvih stvari uvijek ima i ja najviše i volim kada neka improvizacija ostane u montaži, to mi pričinjava veliko zadovoljstvo”, ističe on.

U filmu takođe igraju Zoran Cvijanović, Nebojša Glogovac, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev i Eva Ras.