Otašević snimio komediju: Dosta smo se smijali, valjda na dobro izađe - Vijesti.me
ZAVRŠILI SA "KUD PUKLO DA PUKLO"

Otašević snimio komediju: Dosta smo se smijali, valjda na dobro izađe

„Priča je, kako naslov kaže, o tri druga koji su nevini, uslovno rečeno tri budale”

Momčilo Otašević
Momčilo Otašević (Foto: Promo)

Crnogorski glumac Momčilo Otašević Vijestima je potvrdio  da je tokom maja ove godine snimio film “Saga o tri nevina muškarca” u režiji S. Šridara iz Indije.

“Priča govori, kao što naslov kaže, o tri druga koji su nevini, odnosno o uslovno rečeno tri budale, momka koji ne umiju da se snađu i ne znaju kako šta treba. To je film o njihovim problemima i dogodovštinama”, otkriva Otašević, koji je projekat okarakterisao kao “šašavu komediju”. U filmu igraju i Eva Ras, Nebojša Glogovac, Ljubomir Bulajić, Zoran Cvijanović, Ivan Bekjarev, Danica Maksimović, Danilo Dabović, Slavko Sobin...

“Režiser je okupio ekipu sa prostora bivše Jugoslavije. Scenario mi se učionio dosta lud i otkačen kada sam ga pročitao i bilo mi je zanimljivo da prihvatim, jer sam radio komediju u pozorištu, jednu epizodu Dojč kafea, ali nikada nisam snimio komičan film”, ispričao je mladi glumac.

“Upravo zbog toga mi je bio izazov, da vidim šta mogu da uradim. Dobro smo se zezali na snimanju, iako je kratko trajalo, u ekspresnom roku smo završili”, otkriva on.

“Iako se dosta pojavljujem u filmu, imao sam svega šest dana snimanja. Ne znam kako će to montirati i kakav će biti konačan proizvod, ali meni je na snimanju bilo zanimljivo, furiozno i smiješno. Dosta smo se zezali i smijali, valjda na dobro izađe”, kaže u šali Otašević.

Momčilo Otašević
Momčilo Otašević(Foto: Printscreen)

On je naveo da se film snimao u Beogradu, Boru i Herceg Novom, a bio je raspoložen i da prokomentariše izjavu Eve Ras, da će joj mnoge djevojke pozavidjeti zbog scena sa njim.

“Mislim da je to ili izvučeno iz konteksta ili je neko pogrešno razumio, jer ona igra moju taštu i mi smo imali par duhovitih scena, ali ništa pretjerano”, pojašnjava on i dodaje da je starija koleginica vjerovatno mislila da bi mnoge djevojke voljele da budu u na setu sa njim.

“Jedna od naših scena je kada ja sa svojom curom gledam televiziju i pojačavam ton, jer iz druge sobe u kojoj su Eva Ras i Danilo Dabović, u filmu moj brat, dopiru čudni zvuci. Tako da je njemu pripala ta uloga”, kaže uz osmijeh crnogorski glumac.

Prema njegovim riječima,  publika će ovo ostvarenje u bioskopima   moći da pogleda na jesen.

“U filmu su igrale i djevojke sa cetinjske Akademije, Maja Stojanović, Jelena Đukić i Maša Labudović...”, iskoristio je priliku Otašević da pomene koleginice.

Mladi glumac je veoma zauzet pa je juče,  u pauzi između snimanja i predstava,  pronašao jedan dan za odmor na plaži.

“Za nekoliko dana, 10. avgusta je premijera predstave 'Da da Šekspir' u režiji Petra Pejakovića, a u koprodukciji CNP-a, Gradskog pozorišta i Dječjeg festivala u Kotoru. Sa predstavom 'The Beauty Queen' putujemo u Rusiju u oktobru, a uskoro počinju probe za 'Buru'”, nabrojao je svoje trenutne angažmane Otašević.

Završeno snimanje serije „Kud puklo da puklo”

Glumac koji se u regionu proslavio zahvaljujući ulogama u “Budvi na pjenu od mora”, ali i “Kud puklo da puklo”, otkrio je  da je snimanje  te hrvatske serije završeno.

“Finiširali smo taj projekat veoma uspješno. To je u jednom trenutku bilo veoma gledano, kako su mi rekli, u Hrvatskoj je gledanost išla i do 37 odsto, a dešavalo se i da smo bili gledaniji od Lige šampiona što mi je zvučalo potpuno nemoguće”, priča on o seriji koja je bila veoma gledana i u Crnoj Gori, tokom emitovanja na Televiziji Vijesti.

“Prolaznici me zaustave na ulici i pitaju gdje je snimana serija, prokomentarišu da je super, uglavnom su komentari pozitivni. Ljudi vole tu seriju, jer se uz nju odmore i opuste, poslije podne kada završe sa poslom. Svi se lako povežu sa pričom o selu i temom porodice”, zaključuje glumac.


Najčitanije iz sekcije Film/TV