Andro i Dražen osvojili ulaznice za "Posljednju prevaru" - Vijesti.me
DVA NOVA FILMA U CINEPLEXX-U

Andro i Dražen osvojili ulaznice za "Posljednju prevaru"

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se dva nova filma

Poster za film "Posljednja prevara"
Poster za film "Posljednja prevara"

Andro Maraš i Dražen Petrićna osvojili su ulaznice za projekciju filma "Posljednja prevara", u nedjelju, sa početkom u 19:30 sati.

Oni su se prvi javili redakciji i dobili karte.

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se i novi filmovi:

  • Posljednja prevara – Krimi drama sa Tiom Džejmsom i Emili Rajtakovski u glavnim ulogama. Tio je Ivan, mladi, talentovati i pametni kradljivac, koji želi da se povuče iz tog posla i započne novi život. Emili je Elis, glumica na početku karijere, koju progone prestupi iz prošlosti i dugovi iz Holivuda. Ovo dvoje otpadnika će se udružiti da zajedno sprovedu posljednju prevaru.
  • Bring the soul - The Movie - BTS grupa trijumfalno se vraća na bioskopsko platno nakon svjetske turneje ,,Love Yourself” u filmskom ostvarenju ,,BRING THE SOUL:THE MOVIE”. Dok sijaju jače od svjetla na pozornici članovi grupe pozivaju nas iza kulisa. Dan nakon posljednjeg koncerta na evropskoj turneji, na krovu u Parizu, BTS grupa priča njihovu priču o iskustvu koje su doživjeli u novim gradovima, nastupajući pred više hiljada članova njihove armije širom svijeta. Uvid u BTS svijet sa bine, prisutnost tokom njihovih intimnih razgovora i dogovora uz spektakularno koncertsko izvođenje tokom turneje definitivno ne smijete propustiti da pogledate u bioskopu.