Ove holivudske zvijezde obožavaju video igre

Mnogi fanovi iznenadili bi se kada bi saznali da su njihovi omiljeni glumci/glumice „hardcore“ gejmeri/gejmerke i da bi jednog dana mogli „naletjeti“ na njih dok igraju neku onlajn igricu

5625 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Život holivudskih zvijezda na prvi pogled djeluje kao najljepši san, ali iza svog tog glamura, slave i bogatstva kriju se velika odricanja i stres zbog brojnih obaveza tokom i van snimanja. Iako su u pitanju profesionalci koji svoj posao rade najbolje na svijetu, holivudski glumci/glumice na kraju dana ipak su obični ljudi i ne stide se da to pokažu.

Tako je, na primjer, sve više holivudskih zvijezda koje ne kriju da obožavaju video igre i da im gejming svijet služi kao bijeg od svakodnevnih obaveza i rutina koje su karakteristične za njihov posao. Mnogi fanovi iznenadili bi se kada bi saznali da su njihovi omiljeni glumci/glumice „hardcore“ gejmeri/gejmerke i da bi jednog dana mogli „naletjeti“ na njih dok igraju neku onlajn igricu. U nastavku slijedi lista nekih od najvećih holivudskih zvijezda koje su strastveni ljubitelji video igara.

Semjuel L. Džekson

Semjuel Džekson
foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Semjuela L. Džeksona ne treba posebno predstavljati kada je u pitanju sedma umjetnost, ali ono što je posebno interesantno jeste da je Džekson veliki ljubitelj video igara. Njegova strast prema video igrama datira još od legendarne igrice Pong, preko čuvene arkade Space Invaders, pa sve do modernih gejming naslova, kao što su Grand Theft Auto, Fallout, Call of Duty i Assassin's Creed. Džekson je takođe pozajmljivao glasove likovima u video igrama, a najpoznatiji je po tome što je dao glas policajcu Frenku Tenpeniju u igrici Grand Theft Auto: San Andreas.

Mila Kunis

Mila Kunis
foto: herbeauty.co

Mila Kunis je svoju holivudsku slavu počela da gradi nakon uspješne uloge Džeki Burkhart u humorističnoj seriji „Vesele sedamdesete“ (That '70s Show), kao i uloge Megan Grifin u animiranoj seriji Family Guy. Iako je poznata po ulogama u brojnim romatničnim komedija, Mila voli za sebe da kaže da je i strastvena gejmerka. Mila je prvobitno bila zaluđena igricom War of Warcraft, da bi kasnije prešla na Call of Duty franšizu.

Metju Peri

Metju Peri
foto: therichest.com

Svima dobro poznat po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji „Prijatelji“, Metju Peri prikupio je simpatije gejming zajednice kada je otkrio da je veliki fan video igara, ponajviše franšize Fallout. Metju toliko voli ovu igricu, da je, kada se pročulo za njegovu ljubav prema Fallout-u, bio angažovan u pozajmljivanju glasa Beniju iz Fallout: New Vegas.

Megan Foks

Megan Foks
foto: popsugar.com

Ova atraktivna holivudska glumica ne krije od javnosti da je veliki ljubitelj video igara, a na njenoj listi omiljenih nalaze se Halo: Reach i Mortal Kombat. Megan je u intervjuu za portal Collider otkrila da obožava video igre, a posebno voli da igra onlajn. Glumica je takođe dodala da joj se mnogi igrači podsmjehuju zbog njenog nadimka u igrici Halo: Reach, ne znajući da je to zaista ona.

Danijel Krejg

Danijel Krejg
foto: ccdiscovery.com

Malo ko bi rekao da je i „Džejms Bond“ ljubitelj video igara. Iako se čini malo vjerovatnim, ovaj podatak je zaista tačan. Danijel Krejg otkrio je da voli video igre, a među omiljenim naslovima izdvojio je Grand Theft Auto: Vice City. Osim toga, Krejg kaže da voli igrice koje imaju kvalitetnu i kompleksnu priču, a kao primjer je naveo Halo.

Vin Dizel

Vin Dizel
foto: PA

Najpoznatiji po ulozi Dominika Toreta u serijalu filmova „Paklene ulice“ (The Fast and the Furious), Vin Dizel jedan je od najvećih fanova video igara među svojim kolegama. Njegov repertoar omiljenih igrica kreće se od MMO do RTS žanra, a tu se posebno izdvajaju Dungeons & Dragons i Call of Duty. Vin Dizel je 2009. godine dobio i svoju igricu Wheelman, u kojoj je njegov lik predstavljen kao agent Milo Burik koji je na tajnom zadatku u Barseloni.

Mišel Rodrigez

Mišel Rodrigez
foto: gotceleb.com

Vin Dizelova koleginica iz serijala filmova „Paklene ulice“ takođe je veliki fan video igara. Glumica je u razgovoru za Yahoo kazala da ju je u svijet video igara uveo brat kada ju je nagovorio da igra čuveni FPS naslov Doom. Mišel je brzo postala opsjednuta ovom, ali i drugim igricama iz FPS žanra.

Bri Larson

Bri Larson
foto: Printscreen (YouTube)

Bri Larson najpoznatija je po ulozi u filmu „Soba“ koja joj je donijela brojna prestižna priznanja, među kojima se posebno ističu Oskar i Zlatni globus za najbolju glumicu u glavnoj ulozi. Bri će takođe biti jedna od junakinja u filmu „Marvelovi“ (The Marvels) koji je najavljen za 2023. godinu. Bri je u javnosti poznata i po tome što voli da igra video igre. Glumica je pokrenula i svoj YouTube kanal na kojem objavljuje sadržaj s video igrama, a prije par godina snimila je reklamu za Nintendo Switch. Njene omiljene igrice su Animal Crossing: New Horizons, Super Mario World 3D i Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Bonus video: