Idealne paste sa ukusnim sosevima - Vijesti.me
AROMATIČNA KUHINJA

Idealne paste sa ukusnim sosevima

Da bi i vaš obrok postao pravi užitak, a jednostavnost vaš omiljeni način pripremanja ukusnog obroka, u Aromatičnoj kuhinji pogledajte kako kombinovati tjestenine sa odgovarajućim sosem i začinskim biljem

Aromatična kuhinja
Aromatična kuhinja (Foto: TV Vijesti screenshot)

Bilo da se radi o večeri ili ručku, prilikom spremanja tjestenine stvaranju ideje za mnoga kreativna jela, pa je možete pripremiti na više načina. Ljubitelji tjestenina mogu da osvježe svoju trpezu uz nekoliko interesantnih prijedloga novih načina pripreme. Sosevi od povrća, bosiljka ili paradajza su važan dio spremanja ove omiljene namirnice, jer obogaćuju ukus i olakšavaju pripremu pažljivo odabrane tjestenine.

Aromatična kuhinja
Aromatična kuhinja (Foto: TV Vijesti screenshot)

Da bi i vaš obrok postao pravi užitak, a jednostavnost vaš omiljeni način pripremanja ukusnog obroka, u Aromatičnoj kuhinji pogledajte kako kombinovati tjestenine sa odgovarajućim sosem i začinskim biljem.

Pa tako penne, špagete, ili fusilli će vam pružiti sasvim novi ukus koji ćete obožavati.

Aromatična kuhinja
Aromatična kuhinja (Foto: TV Vijesti screenshot)

TV Vijesti i Aroma marketi vam svakog radnog dana u jutarnjem programu „Boje jutra„ predstavljaju ukusna jela iz aromatičnog svijeta kulinarstva. Recepte iz Aromatične kuhinje možete pronaći na YouTube kanalu Vijesti Online i Aroma Crna Gora. 


Najčitanije iz sekcije Zabava