Klijente liječi seksom u hotelskoj sobi - Vijesti.me
LIJEČI MUŠKARCE

Klijente liječi seksom u hotelskoj sobi

Često dođe i do potpunog seksualnog odnosa, a na kraju joj pacijent plaća za dvosatni tretman koji košta 4000 funti. Inače, neki od njenih pacijenata su oženjeni a neki neženje, i među njima najstariji ima 65 a najmlađi 25 godina.

Seksualni terapeut Padma Deva progovorila je za medije o svom vrlo kontroverznom načinu da izliječi klijente, tako što im ona postaje – seksualni surogat.

Padma neobičnom terapijom, koja je za mnoge isto što i prostitucija, liječi muškarce koji dolaze sa različitim problemima, poput pretjerane stidljivosti, prerane ejakulacije ili erektilne disfunkcije.

Svoje pacijente terapeutkinja dočekuje u hotelskoj sobi, i tokom seanse od dva sata oni će se oboje skinuti, masirati se i ugađati jedno drugom. Često dođe i do potpunog seksualnog odnosa, a na kraju joj pacijent plaća za dvosatni tretman koji košta 4000 funti. Inače, neki od njenih pacijenata su oženjeni a neki neženje, i među njima najstariji ima 65 a najmlađi 25 godina. Takođe, među njima ima muškaraca najrazličitijih profila, od ljekara do građevinaca, piše 'Daily Mail'.

31-godišnja Padma objasnila je da je seksualna surogacija vrlo efikasan vid terapije i odbacila je mnogobrojne kritike koje ovu metodu nazivaju nemoralnom i ponižavajućom.

'Svaki klijent sa kojim sam radila otišao je sa svježe probuđenim samopouzdanjem' kaže terapeutkinja, koja je među pacijentima imala i neke nevine muškarce koji su bili potpuno nesposobni za seksualni kontakt sa ženama. Među njima je i Alan (28), koji se jako stidio zbog neiskustva u spavaćoj sobi, a nakon tri seanse sa Padmom oslobodio se dovoljno da nađe djevojku.

'Skepticima bih poručio da mi je ovo dalo šansu da živim život o kakvom sam sanjao' rekao je Alan. Ipak, mnogi ovo izjednačavaju sa prostitucijom i čak se pitaju da li je ovakav vid terapije legalan, iako nema nijednog zakona koji to brani.

 


Najčitanije iz sekcije Zabava