Koliko daleko ste spremni da idete kako biste ostvarili svoje ambicije? - Vijesti.me
ROMATIČNE DRAME ZA KRAJ RADNE SEDMICE

Koliko daleko ste spremni da idete kako biste ostvarili svoje ambicije?

Započnite vikend uz sjajne priče koje će vas navesti da razmislite o vlastitom životu

Grad tvog krajnjeg odredišta
Grad tvog krajnjeg odredišta (Foto: TV Vijesti)

Večeras od 20h na našem programu uživajte u romantičnoj drami koja nam donosi priču o ženi koja mora shvatiti da u zadnjem činu svog života može zasijati jače nego ikad.

film Glorija
film Glorija(Foto: screenshot youtube)

Film se odvija u gradu Santjago u Čileu. Glavna junakinja, Glorija, je starija žena slobodnog duha, razvedena sa dvoje djece, koji su se odavno osamostalili i vode svoje živote. Spletom okolnosti upoznaje bivšeg mornaričkog oficira u jednom klubu, sa kojim doživljava burnu vezu. Uzbudljiv zaplet nastaje kada se njihove želje počnu mimoilaziti.

Glorija
Glorija (Foto: TV Vijesti screenshot)

U glavnim ulogama su Paulina Garsija i Serhio Hernandez.

Čileanski film "Glorija", u režiji Sebastijana Lelia, osvojio je 11 nagrada na raznim festivalima, uključujući i Srebrnog medvjeda u Berlinu.

U kasnijem terminu od 22h pogledajte film “Grad tvog krajnjeg odredišta”. Film prikazuje mladog pisca, njegovu želju da napiše knjigu, put kojim mora proći kako bi ostvario svoje snove, a koji će ujedno biti i prilika da preispita odnos sa svojom djevojkom.

Grad tvog krajnjeg odredišta
Grad tvog krajnjeg odredišta(Foto: TV Vijesti screenshot)

Njegovo ime je Omar Razagi i dobio je stipendiju da napiše biografiju latinoameričkog pisca Žila Gunda. Ima 28 godina i na doktorskim je studijama na Univerzitetu u Kanzasu. Omar mora doći do troje ljudi bliskih Gundu – njegovog brata, udovice i mlade ljubavnice – kako bi je mogao napisati.

Grad tvog krajnjeg odredišta
Grad tvog krajnjeg odredišta (Foto: TV Vijesti screenshot)

Boravak na imanju porodice Gund, biće veliko iskustvo za mladog doktoranta. Nimalo lak zadatak koji će ugroziti i Razagijev privatni život.

Pored genijalnog Entoni Hopkinsa u glavnim ulogama naći će se i Šarlota Gejnzburg i Omar Metvali. Režiju ovog filmskog ostvarenja potpisuje Džejms Ajvori poznat po filmu “Soba sa pogledom”. 


Najčitanije iz sekcije Zabava