Počinje Sajam knjiga u Ulcinju

"Specijalni gosti ovogodišnje edicije su pisci Balša Brković i Fatos Kongoli. Potvđeno je učešće oko 50 izdavačkih kuća iz Crne Gore, Albanije, Sjeverne Makedonije, Kosova i Bosne", piše u saopštenju iz Nrekićevog kabineta
346 pregleda 0 komentar(a)
Najava sajma knjiga
Najava sajma knjiga

Međunarodni Sajam knjiga, biće svečano otvoren u petak 26. jula na Pristanu u Ulcinju - potvrđeno je iz Opštine Ulcinj, koja je zajedno sa Turističkom organizacijom, Centrom za kulturu Ulcinja i Institutom knjige i promocije iz Tirane, organizator devetnaeste po redu tradicionalne manifestacije.

Najavljeno je da će ceremoniji otvaranja, pored ostalih, prisustvovati ministar kulture Crne Gore Aleksandar Bogdanović, ministar kulture Sjeverne Makedonije Hysni Ismaili, ministar turizma i zaštite ambijenta Albanije Bledi Klosi i domaćin, predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

"Specijalni gosti ovogodišnje edicije su pisci Balša Brković i Fatos Kongoli. Potvđeno je učešće oko 50 izdavačkih kuća iz Crne Gore, Albanije, Sjeverne Makedonije, Kosova i Bosne", piše u saopštenju iz Nrekićevog kabineta.

Bonus video: