Kino “Boka” danas počinje sa radom

Triler misterija “Izbrisano sjećanje” biće prikazan danas, sjutra i preksjutra u 20 časova

836 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Culture Corner
Ilustracija, Foto: Culture Corner

Kino “Boka” u kotorskom Starom gradu nakon više od dva mjeseca ponovo počinje sa radom, a već danas se u 20 časova prikazuje triler misterija “Izbrisano sjećanje”. Film će biti prikazivan i 2. i 3. juna u 20 časova u kotorskom kinu, a cijena ulaznice je dva eura.

“Podsjećamo, kino ‘Boka’ koje posluje u okviru Kulturnog centra ‘ Nikola Đurković’, zatvoreno je za građane od 16. marta zbog pandemije izazvane virusom korona. Pauza je iskorišćena za poboljšanje infrastrukture, sređivanje prostorija i stvaranje ugodnijeg ambijenta kako za zaposlene tako i za posjetioce, dok su sve organizacione jedinice radile na pripremi programa za kotorsko kulturno ljeto”, navodi se u saopštenju i ističe da su se aktivnosti u tom periodu sprovodile preko njihove internet i Fejsbuk stranice i Instagrama.

Iz KC “Nikola Đurković” podsjećaju da će biti obavezna dezinfekcija ruku prilikom ulaska u salu, poštovanje mjera fizičke distance od najmanje dva metra, kao i ostale mjere i preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje. Do kraja juna, na repertoaru su i filmovi “Dva ortaka i jazavac” od 4. do 6. juna, zatim “Krupna riba” od 8. do 10, film “Home” 11, 12. i 13. juna i od 15. do 17. je na programu “Pupijeva potraga”, saopštili su organizatori.

Bonus video: