Đuričko pred nastup u Tivtu: U Crnoj Gori kao kod kuće

Glumac je “Vijestima” kazao da će dolazak publike doživjeti kao poklon za rođendan
1022 pregleda 0 komentar(a)
“Kad sam napunio 40 godina, jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj šou. Sada imam 43”: Đuričko, Foto: Promo
“Kad sam napunio 40 godina, jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj šou. Sada imam 43”: Đuričko, Foto: Promo

Poznati srpski glumac Nikola Đuričko izvešće večeras od 21.30 na Ljetnjoj pozornici Centra za kulturu u Tivtu svoj stend-ap šou pod nazivom “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da pitate”.

Ovaj program do sada je obišao više od 30 gradova u Srbiji, okruženju i dijaspori i naišao je na odličan odziv i reakciju publike, saopštili su organizatori. Ulaz će koštati osam eura.

Između ostalog, Đuričko je sa njim nastupao u Crnoj Gori i ranije, pa je za “Vijesti” poručio da se sličan šou može očekivati i u Tivtu.

“Ja sam nastupao u Crnoj Gori već više puta, tako da pretpostavljam da se pročuo dosta glas o tome. To je moja prva misao. Drugo, obožavam Crnu Goru i uvijek sam se osjećao kao kod kuće u Crnoj Gori, tako da mislim da će u Tivtu biti isto. Nažalost, odložio sam jednom moj nastup zbog nekog snimanja koje mi je iskrslo, tako da dugujem Tivtu i sad ću to da mu nadoknadim. Mogu reći da osjećam samo sreću i radost što ću biti u prilici da to odigram i tu. U pitanju je moj stend-ap koji sam izvodio već u Herceg Novom nekoliko puta, u Kotoru, u Podgorici, Nikšiću, tako da je publika u Crnoj Gori upoznata sa tim materijalom i mislim da zna što otprilike može da očekuje”, ispričao je nagrađivani beogradski glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima i serijama kao što su “Otvorena vrata”, “Munje!”, “Zona zamfirova”, “Pljačka Trećeg rajha” i “Vratiće se rode”.

Đuričko je najavio da će tokom svoje stend-ap tačke publici, između ostalog, ispričati što je morao da pjeva u prvom razredu, kako je izgubio četrdeset klinaca, zašto je pao balet, kako je dobio dva nagradna izlaska u grad, kako se pravilno koristi kondom i što nikada ne bi trebalo stavljati u oči.

On je otkrio i kako je došao na ideju da se bavi stend-apom, koji je sve popularniji na ovim prostorima.

“Kada sam napunio 40 godina, jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stend-ap šou. Mnogo prijatelja me je već savjetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Što se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vrijeme spreman. Znam takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam. Poklon će biti dolazak publike”, poručio je glumac.

Bonus video: