Konkurs za nagradu RVP otvoren do sredine jula

“Prijedloge mogu slati: izdavačke kuće, institucije, organizacije, pojedinci i autori iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Zbog nastale pandemije zainteresovani treba da dostave PDF objavljene knjige, sa CIP-om i fotografijom naslovne strane, koju predlažu za nagradu na e-mail rvpkonkurs@gmail.com”, kazao je direktor JU RVP Kemal Musić
1010 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Javna ustanova “Ratkovićeve večeri poezije“ raspisala je konkurs za nagradu “Risto Ratković” i konkurs za nagradu “Ratkovićeve večeri poezije”, koji traje do 15. jula 2020.

Za nagradu “Risto Ratković” mogu konkurisati autori sa samostalnim zbirkama poezije koje su prvi put objavljene između prošlogodišnje i ovogodišnje manifestacije. Ponovljena izdanja i izbori ne mogu konkurisati za Nagradu.

“Prijedloge mogu slati: izdavačke kuće, institucije, organizacije, pojedinci i autori iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Zbog nastale pandemije zainteresovani treba da dostave PDF objavljene knjige, sa CIP-om i fotografijom naslovne strane, koju predlažu za nagradu na e-mail rvpkonkurs@gmail.com”, kazao je direktor JU RVP Kemal Musić .

Na konkurs za nagradu “Ratkovićevih večeri poezije” za pjesnike do 27 godina potrebno je dostaviti PDF rukopisa neobjavljene zbirke poezije potpisan šifrom i sa kontakt podacima, imenom i prezimenom autora na e-mail adresu rvpkonkursmladi@gmail.com . Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na e-mail adresu rvp@bijelopolje.co.me .

Bonus video: