Waveul najavio još izvođača

Među izvođačima koji će na Velikoj ulcinjskoj plaži nastupiti od 25. do 28. jula su i Raxon, Mathew Decay i Lehar
371 pregleda 0 komentar(a)
Rezident na Ibici: Lorenco Espozito - Lehar, Foto: Dmcworld
Rezident na Ibici: Lorenco Espozito - Lehar, Foto: Dmcworld
Ažurirano: 04.05.2019. 11:13h

Nakon Rodrigueza Jr i Agents of Time, koji su juče najavljeni kao prvi izvođači na novom muzičkom elektro festivalu Waveul koji se održava na ulcinjskoj Velikoj plaži krajem jula, organizatori su saopštili da će na istom mjestu nastupiti i Raxon, Mathew Decay i Lehar.

Umjetnik koji dolazi sa srednjeg istoka, Raxon, donosi na Veliku plažu 26. jula, deep-tech i techno zvuke.

"Njegov pečat u produkciji ima potpis globalno poznatih etiketa poput Dyniamica, Bedrocka, Elluma, Noir Musica, Tronica, a nakon BPM-a, Sonara, ADE-a i svih svjetskih merdijana gdje je nastupao imamo priliku da ga slušamo na Velikoj ulcinjskoj plaži u sklopu drugog dana festivala", pojasnili su iz organizacije.

Istog dana nastupiće i Lorenco Espozito koji se krije iza imena Lehar, rezident na Ibici, poznat po spoju modernih pravaca prošaranih house, groove, deep i klasičnim tehno zvucima.

S obzirom na to da je i ranije gostovao u Crnoj Gori, veliko mu je zadovoljstvo što se vraća pred istu publiku.

"Nadam se da i ovoga puta biti sjajna žurka, pošto volim događaje koji su u prirodi i uživam u radu u takvim uslovima", rekao je on, dodajući da je lokacije na kojoj nastupa nešto što ga dodatno inspiriše.

"Moj DJ set mora da bude uspješan kada se poklopi takvo mjesto i dobar ‘vajb’ ljudi koji dođu na žurku", smatra Lehar.

Među izvođačima koji će se predstaviti publici posljednje večeri, biće Decay, prema riječima organizatora "jedan od pitomaca stare škole housea, koji u svojim setovima miksa od happy nota soula i funka, preko eklektičnih ritmova i bas sekcija do dub techna".

"Veliko je zadovoljstvo u lineupu Waveul festivala imati jedno takvo ime koje svojim višedecenijskim radom i prisustvom na elektronskoj sceni garantuje najviši nivo kvaliteta", ističe se u saopštenju.

Organizatori su podsjetili da će od 25. do 28. jula, kada se održava festival, nastupiti više od 50 izvođača, a pored pomenutih muzičara ranije su najavljeni i regionalni producenti i DJ-evi Bokee, Darko Milošević, Audiostorm, Millok i Lerr.

"Sa dosadašnjih deset objavljenih gostiju, organizatori Waveul festivala već pokazuju da nas krajem jula očekuje pravi praznik elektronske muzike, ali i najavljuju još spektakularnih imena koja će nastupiti na ulcinjskoj Velikoj plaži", obećavaju iz organizacije.

Detalja o cijeni karata, kao i kada će se naći u prodaji, još nema.

Bonus video: