Za pravu ljubav nikad nije kasno

Reditelj je istakao da će publika kroz šest scenskih situacija u kojima će svako iz publike imati priliku da se prepozna i zapita o svojim odlukama
1067 pregleda 0 komentar(a)
Scena iz predstave, Foto: Privatna arhiva
Scena iz predstave, Foto: Privatna arhiva

Predstava “Dogodine, kao i uvek” koju je, po motivima drama Bernarda Slejda i Artura Šniclera režirao Dejan Janković, biće izvedena sjutra na sceni Nikšićkog pozorišta, u 20 časova. U komadu Artepunkt produkcije iz Beograda i Laureata iz Novog Sada likove tumače Milan Lane Gutović i Mina Lazarević, a izbor muzike i dizajn scene potpisuje reditelj.

“Riječ je o romantičnoj komediji koja govori o ostvarenom vječitom snu žene i muškarca da budu zajedno, makar i na jedan dan u nizu dana koji se zove život. Svi mi ponekad govorimo o ljubavi. A ako smo pritom i voljeli znamo da je jedan trenutak vrijedan godine života, jer naša duša ne mjeri vrijeme i dane po kalendaru i satu, već po trenucima susreta sa voljenim bićem”, navodi se u najavi predstave.

Reditelj je istakao da će publika kroz šest scenskih situacija u kojima će svako iz publike imati priliku da se prepozna i zapita o svojim odlukama.

„Svaka scena u predstavi stvarana je sa željom da se ljudima objasni da za pravu ljubav nikad nije kasno. Publika će kroz šest scenskih situacija imati prilike da prepozna sebe i sve one momente koji nas nekad podstiču da se zapitamo da li smo u životu napravili pravi izbor i ispravan korak. Ono što je optimistično i ohrabrujuće je da će skladna glumačka igra velikih majstora scene poput Laneta Gutovića i Mine Lazarević definitivno pomoći da, ako već nijesmo, taj korak i napravimo”, izjavio je reditelj Janković. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta po cijeni od pet eura.

Bonus video: