Lazara Ilića pretukli zbog stajlinga? - Vijesti.me
UDARALI GA I KADA JE UŠAO U TAKSI

Lazara Ilića pretukli zbog stajlinga?

Ilića su, kako je saopštio, napala dva muškarca

Lazar Ilić
Lazar Ilić (Foto: Privatna arhiva)

Modni kreator Lazar Ilić napadnut je i pretučen u utorak veče u centru Podgorice, u Bokeškoj ulici.

On je "Vijestima" je ispričao da je oko dva sata poslije ponoći sa prijateljicama Vidom Todorović i Natašom Gardašević izašao iz jednog kafića u Bokeškoj ulici i krenuo ka taksiju, i da su ga tada napala dva njemu nepoznata muškarca.

"Čuli smo samo da neko doziva: 'Alo, alo'...Nismo se okretali. Prijateljica Vida, koja nije odavde, rekla je možda te ovi ljudi zovu. Odgovorio sam joj da ne zovu, a oni su tada potrčali ka meni i uhvatili me za ruku, pokušao sam da pobjegnem u taksi, ali je jedan od njih otvorio vrata vozila i počeo da me udara. Bio je moje visine, branio sam se koliko sam mogao", kazao je Ilić.

Ispričao je da je taj napadač nastavio da ga udara i nakon što je jedna od njegovih prijateljica ušla u automobil.

"Počeo je da me udara preko nje. Držali su vrata automobila, ne dozvoljavajući taksisti da krene. Uspio je da krene vozilom, a ja sam počeo da vičem, jer je jedna od mojih prijateljica ostala na ulici. Taksista je rekao da ako se vrati, mogu jedino da me ubiju i pošli smo u Centar bezbjednosti", kazao je Ilić.

Pretučeni modni kreator rekao je da ne zna iz kog razloga su ga napali, niti da to može da pretpostavi, ali da zna da su imali jasan cilj - da ga prebiju.

"Ako smo došli u situaciju da neko nekoga bije jer mu se ne sviđa njegov stajling ili frizura, onda treba da se zapitamo gdje smo", rekao je Ilić.

Ispričao je da su mu u policiji rekli da će izuzeti snimke sa nadzornih kamera lokala u Bokeškoj ulici:

"Zbog toga sam siguran da će naći napadače, i nadam se da će to uraditi što prije", kazao je on.

"Vijestima" je iz Uprave policije rečeno da rade na rasvjetljavanju napada. 


Najčitanije iz sekcije Zabava