Ljeto uz TV Vijesti - Vijesti.me
BUDITE UZ NAS I OVOG LJETA

Ljeto uz TV Vijesti

Bogat izbor filmskog i serijskog programa biće pravo osvježenje u vrelim ljetnjim danima

Serija Novine
Serija Novine (Foto: screenshot (TV Vijesti))

Uslijedila je pauza u emitovanju popularne serije Istanbulska nevjesta, koje će biti nastvaljeno od jeseni. Tokom ljeta pratite novu hit seriju Samra, koja bilježi rekordnu gledanost u regionu. Priča govori o djevojci koja predstavlja sve ljude koji žive nomadskim životom i koji se svakog dana bore da prežive. Ljude koji nemaju nikakvu legitimaciju i prava, prepušteni sami sebi. Samra upoznaje doktora Tamera koji neće moći da odoli njenoj ljepoti. Da li će iskrena ljubav uspijeti da prevaziđe sve prepreke, klasne i društvene razlike, gledajte radnim danima u terminu od 19.10h

Samra
Samra(Foto: Facebook/Nadine Nassib Njeim)

Dan započnite uz sunčane Boje jutra i družite se sa nama uz Boje ljeta! Kroz tri i po sata programa vodiće vas Bojana Bojović Golijanin, Majda Šabotić i Nina Marković. Sa terena će se javljati koleginica Nina Bošković koja će prenositi sve važne i nove informacije. Njima će se pridružiti kolege Dubravka Perović iz Herceg Novog, Željko Vuksanović iz Nikšića, Suzana Ganić iz Ulcinja, Nenad Pavićević iz Budve.

Boje jutra
Boje jutra (Foto: TV Vijesti)

Ljubitelji krimi žanra pratiće premijerno 3. sezonu hit serije Valander radnim danima nakon posljednjih Vijesti. Riječ je o detektivu koji uz pomoć svoje ćerke Linde i cijelog tima pokušava da riješi teške i kompikovane a često i bizarne slučajeve. Radnja serije smještena je u Istadu, gradu na jugu Švedske.

Valander
Valander(Foto: Vijesti)

Pratite i novi serijal Hoću kući, u realizaciji Al Jazere Balkans, koji donosi priče ljudi iz regiona koji su dio svog života proveli u inostranstvu, sticali nova iskustva, znanja, vještine, upoznavajući i prilagođavajući se drugačijim sistemima, a zatim se vratili u svoje zemlje i znanjem i radom stvorili bolji i kvalitetniji ambijent za sebe, svoju porodicu, društvo i državu.

Najzanimljivije priče magazina Bez granica, koje su obolježile prethodnu sezonu, možete pogledati radnim danima nakon serije Samra.

Bez granica
Bez granica(Foto: screenshot (TV Vijesti))

Za ljubitelje filma spremili smo zanimljive naslove filmske industrije svakog vikenda u terminima od 20.00h i 22.30h.

Serije koje ste voljeli opet sa vama!

Pjesma života je turska serija koja nosi titulu najbolje dramske serije u Turskoj za 2016.god. To je priča o dva prijatelja, koji su vjerili svoju djecu još dok su bili mali, nakon 12. godina dobija veliki obrt. Različite životne okolnosti, sukob tradicije i modernog života dovešće do neplaniranih događaja i promijeniti iz korijena živote članova obje porodice.

Pjesma života
Pjesma života(Foto: screenshot (TV Vijesti))

Italijansku krimi seriju Čast i poštovanje, možete pratiti radnim danima u 20.20h. Čast i poštovanje govori o porodici Fortebrači i njihovoj potzrazi za boljim životom. Dva brata Tonio i Santi, nakon što ostanu sami, bez roditelja, pokušaće na svoj način da ostvare zacrtane ciljeve.   

Čast i poštovanje
Čast i poštovanje(Foto: TV Vijesti)

Serija Velika porodica, uzbudljiva je priča o porodici Rengoni, vlasnicima velike kompanije u sjevernoj Italiji, koja je ujedno savremena saga s elementima romantične komedije, drame i misterije. Ovu seriju pratite radnim danima nakon Vijesti u pola 5

Velika porodica
Velika porodica(Foto: TV Vijesti)

Za vikend izdanja odredili smo serije Vrijeme između šavova i Novine

Vrijeme između šavova je adaptacija najprodavanijeg romana Marije Duenjas. Epska priča o hrabroj šnajderici koja je spašavala Španiju od rata. Uzbudljiva pustolovina u kojoj su saloni visoke mode, sjaj velikih hotela, političke zavjere i mračne misije tajnih službi prepleteni s odanošću prema voljenim bićima i nesputanom snagom ljubavi. Sudbina glavne junakinje Sire povezuje se sa šačicom istorijskih ličnosti, među kojima se ističu Huan Luis Bajgbeder – zagonetni i slabo poznat ministar inostranih poslova s početka Frankove diktature, ekscentrična Rosalinda Foks, njegova ljubavnica, i pomorski ataše Alan Hilgart, šef britanske obaveštajne službe u Španiji za vreme Drugog svetskog rata. Oni će je zajedno gurnuti u odvažnu obavezu zbog koje će tkanine, šavovi i mustre njenog zanata postati vidljiv paravan nečeg mnogo zamršenijeg i opasnijeg.  Seriju Vrijeme između šavova pratite subotom i nedjeljom od 17.10h

Serija Vrijeme između šavova
Serija Vrijeme između šavova(Foto: Internet)

Serija Novine od 12 nastavaka prema scenariju Ivice Đikića i u režiji Dalibora Matanića prati život i odnose u redakciji jednoga uticajnog dnevnog lista, a govori o uticajima moćnika i političara na medijsku scenu. U njoj se prate odnosi i sukobi nekoliko ključnih novinara i urednika. Novinarima se lome brakovi i narušavaju prijateljske veze, neki pod mentalnim stresom zaglave u bolnici, a na političkom polju moćnici ulažu sve snage da uz medijsku pomoć ostvare kriminalne zamisli. Serija će se emitovati subotom i nedjeljom od 19.10h.

Serija Novine
Serija Novine(Foto: screenshot (TV Vijesti))


Najčitanije iz sekcije Zabava