Kalush Orchestra uslovljava Sea Dance: Očistite scenu od Rusa, otkažite Ninu Kraviz

"Već smo pisali organizatoru da nju maknu. A ako ne bude išlo, onda naravno da nećemo tamo nastupiti", poručili su iz te grupe na svojoj zvaničnoj instagram stranici

20208 pregleda 60 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pobjednici ovogodišnje Evrovizije, Kalush Orchestra, pozvali su juče putem Instagrama svoje fanove da podrže, kako su rekli, “čišćenje scene” i od Sea Dance festivala traže da otkaže nastup “ruske pjevačice”, odnosno jedne od najpoznatijih i najuspješnjih ženskih DJ-eva na svijetu, Nine Kraviz.

"Jou, pozdrav svima. Uglavnom, trebalo je da nastupamo na jednom festivalu, ali su stavili neku rusku pjevačicu i to je katastrofa. Već smo pisali organizatoru da nju maknu. A ako ne bude išlo, onda naravno da nećemo tamo nastupiti. I želimo da vas sve zamolimo da svi zajedno napišemo da ona ode odatle i da tamo nastupa samo normalna ekipa. Svi pišemo ovdje”, poručili su iz Kalush Orchestra u videu objavljenom na zvaničnoj Instagram stranici i uputili fanove na Instagram stranicu Sea Dance festivala.

"Vijesti" su od organizatora Sea Dance festivala zatražile komentar, a odgovorili su da će se oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Sea Dance se održava od 26. do 28. avgusta na plaži Buljarica. Kalush Orchestra je trebalo da nastupi iste večeri kao i Nina Kraviz, u nedjelju 28. avgusta, na zatvaranju festivala.

Bonus video: