Big Snow počinje ranije - Vijesti.me
Zimski festival

Big Snow počinje ranije

Ulaznica za jedan dan košta 19, dok sedmodnevne koštaju 47 eura. Najniža cijena smještaja tokom svih sedam dana u centru Kopaonika (Konaci i JAT apartmani) je 115 eura.

“Big Snow” festival, koji se održava na  Kopaoniku , pomjeren je nedjelju dana unaprijed, pa će biti održan od 19. do 25. marta, kada će na glavnoj sceni nastupiti DJ Fresh, koji je nedavno uz pomoć hita “Hot Right Now”, osvojio prvo mjesto britanske top liste za singlove.

Pored njega, tokom sedam dana na festivalu će nastupiti više od 100 svjetskih i regionalnih izvođača koji će se predstaviti publici na 15 bina. Prema riječima organizatora, najveće interesovanje izazvali su muzičari za koje je rezervisana glavna bina, na kojoj će prvog dana biti organizovane warm up žurke.

Već sljedećeg dana pozdrav sa glavnog stejdža publici će uputiti članovi benda “Deca loših muzičara”, dok će ih 21. marta zamijeniti Rambo Amadeus, The BeatShakers i Groovyman.

Četvrtog dana na bini će nastupati Freestylers i domaća podrška Eyesburn, a grupa Vroom će imati nešto teži zadatak, samim tim što će nastupati nakon londonskog elektro dvojca Basement Jaxx i Eddy Temple Morisa. Pretposljednjeg dana, 24. marta fanovi RNB i hip hop muzike, imaće priliku da uživaju u nastupu Ms Dynamite, nakon koje će nastupiti Darkwood Dub. Pored DJ Fresha, čast zatvaranja “Big Snow” festivala pripala je i bendu Disciplin A Kitschme.

Osim noćnih žurki koje će se održavati u zatvorenom prostoru, organizatori su najavili i dnevne apre-ski žurke na otvorenom. Za ljubitelje snijega obezbijeđen je atraktivni sportski program u kojem će učestvovati i svjetski ski i snowbord takmičari.

Ulaznica za jedan dan košta 19 eura, dok sedmodnevne koštaju 47. Najniža cijena smještaj tokom svih sedam dana u centru Kopaonika (Konaci i JAT apartmani) je 115 eura, a obuhvata i sedmodnevne ulaznice. Za šestodnevni ski pas potrebno je izdvojiti 39 eura.

Sve dodatne informacije o festivalu, programu i smještaju mogu se naći na veb stranici bigsnow.rs kao i na društvenim mrežama Facbook i Twitter.


Najčitanije iz sekcije Muzika