Katarina Bogićević: Voljela bih da imitiram Arijanu Grande - Vijesti.me
O UČEŠĆU U TLZP

Katarina Bogićević: Voljela bih da imitiram Arijanu Grande

“Producent Emotiona je zvao moje roditelje i objasnio im da su oni pratili moj dosadašnji rad i dao je predlog da ove godine ja budem jedan od učesnika serijala”

Katarina Bogićević
Katarina Bogićević (Foto: facebook)

Mlada muzičarka Katarina Bogićević, koja se u regionu proslavila učestvovanjem u rijaliti emisijama takmičarskog tipa, ali i tumačenjem glavnog lika u seriji “Folk”, jedina je učesnica iz Crne Gore u šouu “Tvoje lice zvuči poznato” (TLZP), koji će uskoro početi da se emituje.

Ona je tim povodom “Vijestima” prenijela utiske sa snimanja i otkrila kako je došlo do saradnje sa ekipom TLZP.

“Producent Emotiona je zvao moje roditelje i objasnio im da su oni pratili moj dosadašnji rad i dao je predlog da ove godine ja budem jedan od učesnika serijala”, objašnjava Bogićevićeva, koja se, navodi, oduševila pozivom.

“Pratila sam šou prošle godine, mnogo mi se dopao i baš se sjećam kada sam tatu pitala da li ja mogu da se prijavim, a on mi je rekao da misli da je to samo za odrasle. Naravno, veoma sam srećna što sam sada tu”, dodala je ona, a zatim otkrila kako reaguju njeni prijatelji i rodbina na njeno učešće u takmičenju.

"Stalno sam sa mojim društvom u kontaktu, šaljem im fotke sa seta, prenosim im svoje utiske, jer žele sve da saznaju i mnogo ih volim zato što me iskreno podržavaju u ovome što radim. Rodbina, prijatelji i fanovi stalno pitaju kad će da počne prikazivanje. Svi su veoma nestrpljivi, a to mi mnogo znači i daje samopouzdanje”, ispričala je pjevačica.

Bogićevićeva nije željela da otkrije u čijoj koži će se naći u prvoj emisiji, ali je kazala koga bi voljela da imitira.

“Voljela bih da imitiram Arijanu Grande, jer nju sada najviše slušam i mislim da bi mi odgovarao njen karakter i stil”, kazala je mlada muzičarka, koja je sa probama počela prije dvije nedjelje.

“Snimanje ne znam tačno kad je počelo, jer sam nekako sva u tome pa ne pratim datume”, kazala je ona.

S obzirom na to da pored muzičkog obrazovanja i karijere, ima iskustvo i kada je u pitanju gluma, Bogićevićeva se nada da će joj to samo dodatno pomoći.

“Nadam se da će mi glumačko iskustvo pomoći u interpretaciji likova, a sigurno ću nešto novo naučiti i od ljudi iz produkcije Emotion”, tvrdi ona.

Snimanje se poklapa sa njenim obavezama u školi, ali ona ima rješenje kako da sve postigne.

“Slobodne dane ću iskoristiti tako što cu ići na predavanja i časove violine u Muzičkoj školi u Beogradu, jer je program skoro isti kao u mojoj školi u Podgorici”, pojasnila je ona.

Novac ide porodici sa osmoro djece

TLZP je pored zabavnog i humanitarnog karaktera, pa pobjednici pojedinačnih emisija biraju kome će produkcija uplatiti finansijsku pomoć, a Katarina je već odlučila kome će pomoći.

“Za mene je pobjeda i veliko iskustvo što sam jedna od učesnika TLZP i veoma sam srećna što znam da će nagrada za pobjedu bilo koga otići u prave ruke. Ako budem u prilici kao pobjednik u pojedinačnoj emisiji, ja ću ta sredstva uputiti jednoj porodici sa osmoro djece od kojih dvoje boluje od celijakije”, rekla je Katarina.