Lake fest: I Edo Maajka dolazi u Nikšić - Vijesti.me
čekajući jul

Lake fest: I Edo Maajka dolazi u Nikšić

Organizatori Lake festa apelovali su na eventualne posjetioce da počnu da prikupljaju potrebnu opremu za kampovanje

Jedan od najpopularnijih hip hop muzičara za prostora bivše Jugoslavije Edo Maajka pridružiće se do sada potvrđenim izvođačima za ovogodišnji Lake fest, otkrili su organizatori.

Poznatom bosansko-hercegovačkom reperu koji živi u Hrvatskoj ovo će biti treće gostovanje u Crnoj Gori, a prvo u Nikšiću.

Svoj debi album "Slušaj mater" poznati reper objavio je 2002, da bi zatim uslijedilo još pet studijskih izdanja zaključno sa nedavno objavljenim "Štrajk mozga". Na aktuelnom albumu nalazi se 12 numera, a gosti su Smak, Željko Pervan, Aleksandar Antić, Marchello, Kandžija, Arsen Dedić i tradicionalno njegov "partner u zločinu" Frenkie.

Organizatori Lake festa apelovali su na eventualne posjetioce da počnu da prikupljaju potrebnu opremu za kampovanje i naglasili da vlada ogromno interesovanje za kamp festivala na Krupcu.

Mogućnosti kampa neograničene

Na pitanje koliko ljudi može biti smješteno u kamp, direktor festivala Peđa Zećević je odgovorio da su mogućnosti gotovo neograničene. On je kazao da će ove godine svi tehnički kapaciteti biti unaprijeđeni (veći broj tuševa, mobilnih WC-a ...).

Biće instalirana i posebna bina u kampu za manje poznate izvođače iz Crne Gore i regiona. Taj dio programa će biti besplatan, kao i boravak u kampu.

Cijena ulaznice za Lake fest i dalje je nepoznanica, ali će cijene pića ostati iste kao prošle godine, saopštio je Zečević.

Na manifestaciji koja će se održati na jezeru Krupac od 20. do 22. jula svoje učešće su do sada potvrdili Marki Ramoun, Block out, Atomsko sklonište, Bjesovi, Lude krawe, Damir Urban, Autogeni trening, Psihomodo pop, Električni orgazam, 16x8x23, Zoon politikon, Demodemolls i Zaa.


Najčitanije iz sekcije Muzika