Merlin Monro posljednju noć provela sa mafijaškim bosom - Vijesti.me
NA SINATRINOM IMANJU

Merlin Monro posljednju noć provela sa mafijaškim bosom

\"Noć prije nego što je umrla, posljednji put kad sam je vidio, otišla je u Nevadu. Bila je sa Semom Đankanom, mafijaškim bosom\", kazao je Masters.

Američka glumica Merlin Monro posljednju noć života provela je sa mafijaškim bosom Semom Đankanom, tvrdi njen stiliste Džordž Masters, koji je tu tajnu otkrio na samrti prije 13 godina.

 

Informaciju da je legendarna američka glumica i ikona 20. vijeka posljednju noć života provela sa mafijašem objavio je ovih dana njen nećak, koji je pronašao dokumente, snimljene posljednje riječi Mastersa, koji je prije smrti mnogo govorio o životu glumice.

Prema tvrdnjama stiliste, glumica je u to vrijeme bila jako zaljubljena u Đankana, šefa mafije.

Navodno, Monro je noć provela sa mafijašem Đankanom na imanju Frenka Sinatre. Mafijaški bos ju je tada savjetovao da u javnosti ništa ne govori o aferi sa američkim predsjednikom Džonom F. Kenedijem, prenosi Dejli mejl.

 

Prema tvrdnjama stiliste, glumica je u to vrijeme bila jako zaljubljena u Đankana, šefa mafije. Nakon što je provela noć sa njim vratila se kući u Los Anđeles, a u večernjim satima 5. avgusta 1962. pronađeno je njeno mrtvo tijelo.

 

Don Sem Đankano

 

Nalazi su pokazali da je riječ "najvjerovatnije o samoubistvu".

 

Međutim, njena smrt je i danas predmet brojnih špekulacija i teorija zavjere.

Na snimcima nastalim 1998. godine, neposredno prije smrti Mastersa, jasno se može čuti kako priča o glumici i njenim posljednjim danima.

"Noć prije nego što je umrla, posljednji put kad sam je vidio, otišla je u Nevadu. Bila je sa Semom Đankanom, mafijaškim bosom", kazao je Masters.


"Noć prije nego što je umrla, posljednji put kad sam je vidio, otišla je u Nevadu. Bila je sa Semom Đankanom, mafijaškim bosom", kazao je Masters.

Do sada se nigdje nije spominjala posljednja noć glumice, niti se navodilo sa kim ju je provela. Međutim, poznato je da je bila bilska s Frenkom Sinatrom i da je često posjećivala njegovo imanje.

Takođe, poznato je da su Sinatra i mafijaški bos bili prijatelji.

 

 

Imanje Frenka Sinatre

 

Nećak preminule glumice odlučio je da snimke podijeli sa medijima i javno progovori o svemu.

"Mislim da FBI stoji iza svega toga. Njeno tijelo je premješteno nakon smrti", kazao je Masters prije smrti.