Milić Šarović predstavio spot - Vijesti.me
"POTRAŽI ME”

Milić Šarović predstavio spot

Kad je naučio da svira gitaru javila mu se želja i da komponuje

Spot za pjesmu "Potraži me" crnogorskog kantautora Milića Šarovića predstavljen je na promociji održanoj u podgoričkom kafiću "Mantra". U pitanju su prvi singl i video mladog Baranina.

Pjesma je snimljena u studiju "M Sound" u Podgorici pod producentskom palicom Mihe Radonjića, dok se za realizaciju spota pobrinuo Dejan Senić iz produkcije "Bubulj" iz Bara, a Šarović se zahvalio svima koji su pomogli u "ostvarenju njegovog dječačkog sna".

"Već 10-15 godina sam aktivan na muzičkom nebu Crne Gore. Svirao sam u početku svoje amaterske muzičke karijere neke lokalne svirke sa raznim bendovima. Poslije toga se javila želja za komponovanjem, ubrzo nakon što sam naučio gitaru da sviram. Prvo sam bio gitarista, a prije tri, četiri godine sam počeo da pjevam, a koliko mi dobro ide prosudite sami", u šalio je poručio prisutnima Šarović.

On je dodao da je muzički sazrio nakon godina sviranja u raznim alternativnim bendovima i osjetio da je sada trenutak da se profesionalnije posveti svojoj karijeri.

"Snimio sam sad jednu pjesmu i napravio spot, imam još svojih pjesama koje želim da snimim i još spotova, što će se desiti kada se steknu uslovi", kazao je on.

Svoju karijeru Šarović je počeo u gimnazijskim danima u hard core sastavu Parental Advisory, zatim je bio član bluz grupe Los Banditos, akustičnog trija Akustik banditos, rok benda Nine Angle poznatog javnosti iz serijala "Borba Bendova", a svirao je i sa Nebojšom Đukanovićem u Grimu. Sada svira sa Duškom Srzetićem (gitara), Vericom Čuljković (el. violina) i Vidom Uskokovićem (đembe).

U spotu za "Potraži me" se pored Šarovića pojavljuje i Maja Maričić iz Bara. Među brojnim zvanicama i predstavnicima medija promociji spota prisustvovao je i poznati crnogorski pjevač Bojan Marović.


Najčitanije iz sekcije Muzika