Nikola Kojo i Nina Badrić ostvarili poslovnu saradnju - Vijesti.me
GLUMAC GOSTUJE U NOVOM SPOTU

Nikola Kojo i Nina Badrić ostvarili poslovnu saradnju

Kojo i Badrić juče su snimili kadrove za spot, a potom su na Instagramu postavili djelić atmosfere sa snimanja na kojem pokazuju kako su se zabavljali na setu

Nina Badrić i Nikola Kojo
Nina Badrić i Nikola Kojo (Foto: Privatna arhiva (Facebook))

Hrvatska pjevačica Nina Badrić i srpski glumac Nikola Kojo ostvarili su poslovnu saradnju.

Tako je Kojo nakon uspješne uloge u svom filmu “Stado”, dobio priliku da glumi u Nininom novom spotu. Video će biti snimljen za numeru "Ljubav za tebe" koja će biti odjavna špica Kojinog prvijenca "Stado".

Kojo i Badrić juče  su snimili kadrove za spot, a potom su na Instagramu postavili djelić atmosfere sa snimanja na kojem pokazuju kako su se zabavljali na setu. Kojo je muzičku saradnju sa Ninom dogovorio prije mjesec dana kada je zbog dogovora oko premijere boravio u Zagrebu.

Ovo nije prvi Badrićkin spot u kojem joj na setu društvo pravi glumac. Naime, prije Koje, Nina je imala saradnju sa hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom  koji je bio dio spota za numeru “Dan D” sa kojim su je kasnije mediji povezivali.

Među glumcima koji su se pojavili u Nininim spotovima je i Leon Lučev koji je sa njom odglumio ljubavne scene za potrebe videa za pjesmu "Sanjam da smo skupa mi".

U jednom od Badrićkinih spotova pojavljuje se i prosljavljeni teniser Goran Ivanišević.