Nina Petković objavila novogodišnju pjesmu - Vijesti.me
DA NAM DOĐU BOLJI DANI

Nina Petković objavila novogodišnju pjesmu

“Pjesma je vesela, novogodišnja, sa porukom da krenemo u bolje sutra, tačnije da nam sa Novom godinom dođu bolji dani, kako nama, tako i cijelom svijetu”

Nina Petković
Nina Petković

Posljednje dane 2016, crnogorska muzičarka Nina Petković iskoristila je da objavi novogodišnji singl i spot - pjesmu "Nova godina" za koju su tekst i muziku radili Bojan Momčilović (gitarista u Nininom bendu) i pjevačica, dok je za aranžman bio zadužen Miha Radonjić.

“Pjesma je vesela, novogodišnja, sa porukom da krenemo u bolje sutra, tačnije da nam sa Novom godinom dođu bolji dani, kako nama, tako i cijelom svijetu”, poručuje Nina dodajući da je uživala na snimanju spota.

“Zaista je bilo nevjerovatno divno u mom gradu, na rivi Pine, da li zato sto je bio Badnji dan i iščekivao se Božic - bilo je čarobno! Iskoristiću priliku da se zahvalim svim ljudima koji su učestvovali u spotu, kako onima koje smo planirali, tako i onina koji su se neplanirano, bez problema, uključili, pridružili nam se na setu. Moram da se pohvalim i najiskrenije kažem da sam preponosna na svoje sugrađane, moje drage Tivćane, koji su se organizovali u nekoliko sati, neki i na licu mjesta i doprinijeli atmosferi; pokazali su kakav je zaista duh Tivćana, da su uvijek veseli, dobronamjerni i spremni na svaku vrstu pomoci”, prisjeća se Petkovićeva, navodeći i primjere podrške sugrađana:

“U jednom trenutku sam zamolila ljude iz kafe bara "Propela" da izađu  da bismo snimili scenu na rivi i svi su izašli, iako je bilo jako hladno... tu je čak bilo i gostiju, grupa momaka iz Podgorice - koji su bili spremni za akciju i rado se pridruži snimanju. Među statistima bilo je i stranaca. Za mene je ovo bio jedna od najljepše provedenih Badnjih večeri, toliko je bilo lijepo, da kad sam se probudila sledećeg jutra, nisam bila sigurna da li sam sanjala”, priznaje Nina.

Ona smatra da je ovaj spot dočarao zimsku čaroliju kojom diše Tivat.

“Snimanje spota se odužilo, jer smo sačekali da svi ukrasi koji su naručeni za naš grad stignu, kako bismo ih prikazali i u spotu. Zahvalila bih i našem Komunalnom preduzeću koje mi je izašlo u susret po svakom pitanju, na obezbjeđvanju dovoda struje na mjestima gdje nismo imali rasvjetu; a takođe i na sjajno obavljenom poslu što se tiče samog ukrašavanja našeg grada”, istakla je ona.

Spot je snimala Zoom produkcija iz Nikšića i Zoran produkcija iz Tivta.


Najčitanije iz sekcije Muzika