Podgorički reper Random brani titulu šampiona regiona - Vijesti.me
REP BETL GODINE 16. DECEMBRA U BEOGRADU

Podgorički reper Random brani titulu šampiona regiona

Duel hrvatske betl zvijezde u usponu Karizmatika i višestrukog osvajača Randoma glavni je meč događaja pod nazivom “Six Feet Underground 3”, u organizaciji Rap Skillza

Random
Random (Foto: Arhiva "Vijesti")

Podgorički reper Random (na slici), član grupe Džej Džej Okoča, braniće 16. decembra u Beogradu titulu najboljeg betlera u regionu.

Duel  hrvatske betl zvijezde u usponu Karizmatika i višestrukog osvajača Randoma glavni je meč događaja pod nazivom “Six Feet Underground 3”, u organizaciji Rap Skillza.

Za titulu najboljeg debitanta boriće se Noti Limun iz Širokog Brijega i Mr. Spinoza iz Našica. Biće održani i betlovi između veterana Veba (Srbija) i Arota (BiH), Samuraj Kreka i Lejdi Lerdi (Srbija), kao i između Nesklada (BiH) i Malog princa (Srbija).

Random je već dvije godine zaredom uspijevao da odbrani titulu i najpoznatiji je Crnogorac kad su u pitanju rep betlovi.

Podgorički reper iza sebe ima jedan solo EP - “Randominacija” objavljen prije tri godine, kao i niz singlova i uspješnih saradnji poput one sa Who See klapom na pjesmi “Djeca”. 

Sa matičnom grupom Džej Džej Okoča prošle godine objavio je album “AB revolucija” i tri EP-a.