Pogledajte prvi spot Džej Džej Okoče "Droga, sex, Titex" - Vijesti.me
PREMIJERNO NA PORTALU VIJESTI

Pogledajte prvi spot Džej Džej Okoče "Droga, sex, Titex"

Spot koji potpisuje Zhobla Je sniman je u centru Podgorice i prvi je sa novog albuma Okoče "AB Revolucija" sa kojeg je podgorički duo prethodno ovog mjeseca objavio tri singla

Džej Džej Okoča
Džej Džej Okoča (Foto: Privatna arhiva)

Podgorički rep sastav Džej Dzej Okoča snimio je prvi spot, za pjesmu "Droga Sex Titex" koji premijerno možete pogledati na portalu Vijesti.

Spot koji potpisuje Blažo Pekić Zhobla sniman je u centru Podgorice i prvi je sa novog albuma Okoče "AB Revolucija" sa kojeg je podgorički duo prethodno ovog mjeseca objavio tri singla.

Prethodno je najavljeno da će album sadržati 10 pjesama i biti podijeljen na A i B stranu poput kasete.

Muziku za "Droga Sex Titex" radio je podgorički producent RedLite iz grupe Outvaderz, a u pripremi je još jedan spot, za numeru "Frizeraj".

Uoči izlaska albuma "AB revolucija" Okoču su podržale i njihove kolege:

"Iscjeliteljka Marta Lajoš, porijeklom Mađarica a nastanjena u Bijelom Polju, više puta je nerotkinjama preporučivala slušanje numera Džej Džej Okoče tvrdivši da je to plodno i neohodno. Rekla je još i za njihove rime da su: "Vlažna pomada za ispucalu balkansku dušu". Ja se u potpunosti slažem sa Martom Lajoš", Zonjo (The Books of Knjige).

"Džej Džej Okoča predstavlja mračnu svakodnevnicu u pravom svijetlu", Noyz (Who See).

"Autentičan hardcore hip hop - prljav, sirov i surov, baš onakav kakav nam i treba... Drago mi je da je od ranih radova stavljen The Coming pečat odobravanja", Mono, voditelj prve i najslušanije rep emisije u Crnoj Gori The Coming, član producentske grupe The Outvaderz.

"Sa podgoričkog betona pravo u glavu! Prljavo i beskompromisno razbijanje tabu tema. Na ovaj duo sam čekao dugo", Maraku, prvi crnogorski hip hop DJ.