Pronađena Šinejd O'Konor - Vijesti.me
POLICIJA SAOPŠTILA DA JE PJEVAČICA DOBRO

Pronađena Šinejd O'Konor

Pjevačica, koja se bori sa bipolarnim poremećajem, od kraja 2015. godine je imala psihičkih problema, zbog kojih je bila i u bolnici.

Šinejd O'Konor
Šinejd O'Konor (Foto: Reuters)

Irska pjevačica Šinejd O'Konor, koja je nestala prije više od jednog dana, je pronađena, saopštila je policija Čikaga.

U kratkom policijskom saopštenju se navodi da je pjevačica locirana i da je dobro i da se više ne vodi kao nestala osoba, prenio je BBC.

O'Konorova je navodno biciklom napustila Vilmet juče u šest ujutro po lokalnom vremenu i tada je posljednji put bila viđena.

Osoba koja je prijavila njen nestanak je izrazila zabrinutost za njenu dobrobit, prenijele su agencije.

Policija je navela da ne zna zašto je irska pjevačica boravila u Vilmetu, na oko 20 kilometara sjeverno od Čikaga.

Američki sajt TMZ piše da vlasti vjeruju da O'Konor ima suicidalne namjere.

Agencija AP navodi da je O'Konor talentovana, ali problematična pjevačica, koja je poznata po snažnom glasu, kao i obrijanoj glavi i oštrim kritikama prema katoličkoj crkvi i drugim institucijama.

Komičar Arsenije Hol je ovog mjeseca tužio O'Konor zbog njenog posta na Fejsbuku da bi istražitelji, koji ispituju ko je Princa snabdjevao drogom, trebalo da ispitaju Hola.

Ona je Hola, koji kao odštetu traži pet miliona dolara, optužila i da je nju drogirao.

O'Konor se proslavila hitom iz 1990. godine "Nothing Compares 2 U". Tu baladu je napisao Princ.

Poznata je i po skandalima - posebno se našla na meti kritika 1992. godine kada je pocijepala sliku pape Jovana Pavla Drugog.

O'Konor je prije više od decenije dijagnistifikovan bipolaran poremećaj. Godine 2007. u emisiji Opre Vinfri, prije nego što će dobiti dijagnozu, priznala je da se bori sa samoubilačkim mislima i užasnim strahovima.

Prije četiri godine otkazala je planiranu turneju, navodeći da su joj doktori savjetovali da se odmori "poslije veoma ozbiljnog nervnog sloma".

Prošle godine je na Fejsbuku napisala poruku da je uzela prekomjernu količinu ljekova u jednom hotelu u Irskoj. Policija je, međutim, poslije objavila da su je pronašli i da je bila dobro.

O'Konor se udvala četiri puta i ima četvoro djece, a 2014. godine je potpisala ugovor o pisanju memoara.


Najčitanije iz sekcije Muzika