Rijana ušla u istoriju britanskih top lista - Vijesti.me
PRISLIJEVIM KORACIMA

Rijana ušla u istoriju britanskih top lista

Pjevačici sa Barbadosa, koja je prodala više od 25 miliona ploča u svijetu, to je pošlo za rukom kad se njena pesma \"What\'s My Name\" popela sa drugog na prvo mjesto.

R&B zvijezda  Rijana ušla je u istoriju britanskih top lista pošto je postala prvi ženski solo izvođač koji je pet godina za redom imao singlove na prvom mjestu najprodavanijih numera, objavio je Bi-Bi-Si njuz.

Pjevačici sa Barbadosa, koja je prodala više od 25 miliona ploča u svijetu, to je pošlo za rukom kad se njena pesma "What's My Name" popela sa drugog na prvo mjesto, saopštila je zvanična kompanija koja prati britanske top liste.

Poslednji solo umjetnik koji je postigao takav uspjeh bio je Elvis Prisli, koji je imao pjesme na prvom mjestu svake godine, od 1957. do 1963.

Rijanin album "Loud" je takođe na prvom mjestu britanskih lista, što je drugi put u njenoj karijeri da je na prvom mestu lista i singlova i albuma.

Prvi put je to bilo 2007, s albumom "Good Girl Gone Bad" i singlom "Umbrella" koji su istovremeno dominirali top listama.


Najčitanije iz sekcije Muzika