Selena Gomez uživa u romansi sa Weekndom, Džastin Biber ljubomoran - Vijesti.me
"IMAJU SEKSI VEZU, ČUJU SE SVAKI DAN"

Selena Gomez uživa u romansi sa Weekndom, Džastin Biber ljubomoran

"Nema šanse, ne mogu da slušam njegove pjesme, jer su sranje", odbrusila je 22-ogodišnja kanadska pop zvijezda.

Selena Gomez Weeknd
Selena Gomez Weeknd (Foto: facebook)

Novi poznati par Selena Gomez i The Weeknd uživa u svojoj romansi, što je izgleda pogodilo Seleninog bivšeg Džastina Bibera koji se oglasio i rekao da su pjesme njenog sadašnjeg partnera "sranje".

Vlasnika hita "The Love Yourself"  novinar TMZ-a je uhvatio u Los Anđelesu i upitao da li sluša Weekndove pjesme.

"Nema šanse, ne mogu da slušam njegove pjesme, jer su sranje", odbrusila je 22-ogodišnja kanadska pop zvijezda.

Njegovu bivšu djevojku ove riječi ipak nisu pogodile. Naprotiv, kako navodi "HollywoodLife" ona je kazala da joj prijaju, jer to znači da je Biber ljubomoran.

"Seleni se sviđa što joj je bivši momak ljubomoran. Ona zna da Džastin ne misli to što je rekao. Selena je svjesna da Džastin želi ono što ne može imati, jer što se nje tiče previše puta je zakasnio na voz", izjavio je izvor blizak pop princezi, koja je pet godina bila u turbulentnoj vezi sa Biberom.

Sa druge strane, čini se da 24-ogodišnja pjevačica uživa u vezi sa Weekndom. Njen prijatelj koji je želio da ostane anoniman je za "E! News" kazao da se gledaju svaki dan i imaju "seksi odnos". Weeknd, čije pravo ime je Ejbel Tesfaje, je u vezi sa Selenom od početka ovog mjeseca

"On je obožava, šalje joj poruke svaki dan. Imaju seksi odnos, smiju se svaki dan i vole jedno drugo. Za sad se samo zabavljaju i ne ulaze u previše ozbiljne vode", dodao je izvor.
Weekndova romansa sa Selenom iznenadila je njegove fanove obzirom da se vlasnik hita "Starboy" nedavno rastao sa manekenkom Belom Hadid.