Sin Nikole Radunovića u spotu za pjesmu "Moj svijet" - Vijesti.me
uživao na snimanju

Sin Nikole Radunovića u spotu za pjesmu "Moj svijet"

Pjesma "Moj svijet" i engleska verzija "My Love" na kanalu Youtube su sakupile više od pola miliona pregleda

Jakov Radunović, dječak iz spota za pjesmu “Moj svijet“ sa kojom će Sergej Ćetković predstavljati Crnu Goru na ovogodišnjem Eurosongu u Danskoj, sin je pjevača cetinjske grupe Perper, Nikole Radunovića. Osmogodišnjak ranije nije učestvovao u sličnim projektima, a njegov otac kaže da ovaj poziv nije mogao da odbije.

„Jakov je prvi put učestvovao na nekom snimanju spota. Sergej ga je vidio na nekim fotografijama i želio je da on bude dječak koji će ga glumiti kad je bio mali. Kad je čuo da je moj sin, zvali su nas, i mada ne volim prećerano da se moja đeca pojavljuju u spotovima, teško mi je bilo da odbijem poziv”, priča za Vijesti Nikola Radunović.

Iako je na snimanju Jakov bio jedan od najmlađih, pokazao je veliki nivo profesionalnosti, zbog čega ga je i Ćetković pohvalio u ranijem razgovoru za Vijesti.

“Snimali su nekoliko dana - prvi dan sam ja bio sa njim, a kasnije moja supruga. Iako je bio prilično umoran, Jakov je uživao na snimanju, a pogotovo je srećan što je upoznao Sergeja”, ističe Radunović, koji nije poput većine, odmah pogledao spot.

“Ja sam tek prekjuče vidio spot i čuo finalnu verziju pjesme, jer sam bio na daleke pute bez interneta i Youtubea, mada mi je Sergej puštio nedovršenu verziju na samom snimanju. Pjesma je interesantna i oslikava djelimično ono što Sergej radi, što je jako teško postići ako istovremeno želite da se uklopite u evrovizijska pravila i zahtjeve. Mislim da je spot jako lijep i da je doprinio da pjesma bude još bliža ljudima”, ističe Radunović.

“Naravno, želim Sergeju da pjesma dobro prođe na takmičenju, iako su tamo čudna pravila a i muzika nije sport. Više od toga, želim mu da pjesma dugo traje i da se sluša, što je puno važnije nego plasman na Eurosongu. Srećno!”, poručuje Radunović.

Pjesma "Moj svijet" i njena engleska verzija "My Love" do juče su na kanalu Youtube zajedno sakupile više od pola miliona pregleda. Komentari slušalaca na ovom i zvaničnom evrovizijskom sajtu su uglavnom izrazi oduševljenja i želje za što boljim plasmanom na Eurosongu koji će biti održan od 6. do 10. maja u Kopenhagenu. M.V.